arkadaşlar temmuz sonlarına doğru dv7 6001 st aldım. ekran kartı da AMD Radeon HD 6770M. canımı sıkan call of duty black ops oynarken ekran çözünürlüğü 1600 900 oynuyorum ekran yavaş hareket ediyor. ekran kartı sürücü tarihi 30.12.2010 gösteriyor. yaşadığım bu problem sürücünün eski olmasından mı kaynaklanıyordur yoksa ekran kartım mı kaldırmıyor. warfare 2 oynarken 1600x900 oynamıştım hiç bir sorunda yaşamamıştım. fazla bilgi sahibi değilim yardımcı olursanız memnun olurum.
C:\Program Files\Activision\Call of Duty - Black Ops\players\ dizinindeki config.cfg dosyasını not defteriyle aç
seta r_multiGpu "0" seta r_multithreaded_device "1" Bu şekilde ayarla. (CTRL + F ile arayabilirsin. )
Bunu deneyin bakalım Coolsense ayarını da performansa getirmeyi unutmayın
cool sense ayarı performans da ama benim klasörde config dosyası yok. tüm klasörlere tek tek baktım ama yok malasef
Oyunun son guncellemesini yukle eger yuklemediysen. Update 4 olarak geciyor. Oyun icinde ayarlardan shader warming 'i kapat. O ekran kartiyla cok rahat oynaman lazim. Ben gt230m ile en yuksek ayarlarda oynadim.
*Sürücüyü AMD'nin sitesinden güncelle *Oyundayken texture quality ayarını High'a al *Oyunun patch'leri yükle Bir de böyle dene bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: aslanemre58
*Sürücüyü AMD'nin sitesinden güncelle *Oyundayken texture quality ayarını High'a al *Oyunun patch'leri yükle Bir de böyle dene bakalım
amd nin sitesinden günceli yükledim şimdi gayet güzel oynuyorum teşekkür ederim :)