Şimdi Ara

AMD Radeon™ HD 7900 Serisi Kullanıcıları Kulübü 142 üye (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.216
Cevap
14
Favori
60.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: el_jericho

quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

kardeşim senin origin id neydi ekleyim seni

BattleID'den bahsediyorsun sanırım abi, bf3 için. ahmetov14 nickim. Sadece BF3 var.

istek gönderdim kabul edersin artık bendede mohla bf3 var zaten

• quote:

quote:

quote:

quote:

BattleID'den bahsediyorsun sanırım abi, bf3 için. ahmetov14 nickim. Sadece BF3 var.

Oynarız bir ara. 64 kişilik Metro/Rush yada Conquest atmak muhteşem. 64'ün altını çiziyorum, imayı anla.

• quote:

Orijinalden alıntı: osedon

quote:

quote:

dostum senin kart voltajsız ne kadar gidiyordu

voltajsız 1180-1475 e kadar denedım normal stabıl goruntu yırtılması olmadan oyun oynayabıldım. Voltajlı 1280-1580 e cıkabıldım, fan manuel 80 de ıdı :))

iyiymiş benim light ne yapacak acaba kesin bana takoz gelmiştir bu arada key işini geçen hafta söyleseydln elimde 1 adet mevcuttu bir arkadaşa verdim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oynarız bir ara. 64 kişilik Metro/Rush yada Conquest atmak muhteşem. 64'ün altını çiziyorum, imayı anla.

forumdaki bir bölüm arkadaşı bilgilendirmek lazım 6-7 senenin yükünü omuzlarında taşıyorlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

forumdaki bir bölüm arkadaşı bilgilendirmek lazım 6-7 senenin yükünü omuzlarında taşıyorlar

Ekran kartlarının ss'lerini konuya koyup, kaçalım.

• quote:

tepemize binerler

bu arada 12.11 beta7 deneyen varmı indiriyorum şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

O High'da almış o değeri. Sen ultrada... High'da istemiş sanırım ama gelince yazar. Eline sağlık değerler çok iyi bence

7970 için ULTRA istedim. High ayıp olurdu. Genel olarak 60 fps altına pek inmemiş. Ben HIGH olanı 7870'ciler için yapıyorum ama oyunda şöyle bir durum var hıgh da olsa ULTRA da olsa belirttiğim bazı haritlarda 4XAA açınca skorlar aşırı etkileniyor...
  • quote:

quote:

tepemize binerler

Hani, nerede ?

• quote:

quote:

quote:

tepemize binerler

Hani, nerede ?

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista64.aspx

en alttaki netframework 4 var ise eğer yoksa onun bir üstündeki

• Feci bir driver onu dıyeyım. Sleeping dogs oyununda en basıt ornegı; ortalama fps ultra ayarlarda 64 iken su an 12.11 beta7 ile 72 fps ye cıktı benden demesı :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: setek01

quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

O High'da almış o değeri. Sen ultrada... High'da istemiş sanırım ama gelince yazar. Eline sağlık değerler çok iyi bence

7970 için ULTRA istedim. High ayıp olurdu. Genel olarak 60 fps altına pek inmemiş. Ben HIGH olanı 7870'ciler için yapıyorum ama oyunda şöyle bir durum var hıgh da olsa ULTRA da olsa belirttiğim bazı haritlarda 4XAA açınca skorlar aşırı etkileniyor...

Dogurudr. Bazı harıtalarda ne yaparsan yap fps yı etkılıyor yanı goruntuyu zorluyor. Bu arada 12.11 beta7 ıle daha da fps arttı. Ozellikle Sleeping, bf3 ve ınanmayacaksınız ama optimizasyon sorunlu kral oyun most wanted 2012 de bıle 38 fps nın altına dusmuyor. Gecen bır forumda okumustum, adam, gtx680 sli ile 32 fps alıyorum bu ne hal dıyor ısyan edıyordu :))) Criterion games'in işlemeleri işte bunlar. 60.1 fps max sabıtlemıs oyunu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

dostum senin kart voltajsız ne kadar gidiyordu

voltajsız 1180-1475 e kadar denedım normal stabıl goruntu yırtılması olmadan oyun oynayabıldım. Voltajlı 1280-1580 e cıkabıldım, fan manuel 80 de ıdı :))

iyiymiş benim light ne yapacak acaba kesin bana takoz gelmiştir bu arada key işini geçen hafta söyleseydln elimde 1 adet mevcuttu bir arkadaşa verdim

Saol kardesım allah razı olsun :)) lightning'de takoz gpu; yok baba dusunemıyorum boyle bırseyı yaaa :)))

• ne ara cıktı beta7..sımdı yuklenmedende olmazkı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

ne ara cıktı beta7..sımdı yuklenmedende olmazkı.

Cıktıııııı cıktıııı cıktııııııııı . Amd catalyst 12.11 beta7 ÇIKTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :P ama harbıden guzel bır drıver. Yarında 3dm11 de ve unigine de test ederım bakalım sonuclar ne olacak.
  • 3dmark 11 x testinde 44 puanlık bir artış olmuş 12.11 beta 6 ile beta 7 arası

AMD Radeon™ HD 7900 Serisi Kullanıcıları Kulübü 142 üye
  • Tam ben soracaktım Beta 7 deneyen oldu mu diye, ayrıca sallayın 3D Mark'ı oyunlara bakalım

İndirmek isteyen >http://www.guru3d.com/news_story/download_amd_catalyst_12_11_beta_7.html
  • Benim sistemde de 7-10 FPS artış var BF3'te. Güzel güzel, tam sürümde driver güzel olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Tam ben soracaktım Beta 7 deneyen oldu mu diye, ayrıca sallayın 3D Mark'ı oyunlara bakalım

İndirmek isteyen >http://www.guru3d.com/news_story/download_amd_catalyst_12_11_beta_7.html

multi fraps alır atarım birazdan caspian 64 kişilik haritadan daha önceki ile karşılaştırırız

• 12.7 7870 cf caspian border ultra

2012-11-13 23:20:00 - bf3
    Frames: 46885 - Time: 471201ms - Avg: 104.501 - Min: 58 - Max: 196

AMD Radeon™ HD 7900 Serisi Kullanıcıları Kulübü 142 üye
  • @_Dominic_Toretto_ Dogru soyluyor. Sallayın 3dM11'i oyunlar bızım ıcın onemlı. Nvidia yanlısı frame programı ne olacak.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.