Şimdi Ara

AMD Radeon™ HD 7900 Serisi Kullanıcıları Kulübü 142 üye (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.216
Cevap
14
Favori
60.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: setek01

quote:

Orijinalden alıntı: osedon
    Bf3 multi veya moh oynayamıyorum orıgınal olmadıgı ıcın ama sıngle playerde ultra ayarlarda moh 73 fps nın altına dusmuyor vsynch kapalı ıken, bf3 de ıse henuz 70 den asagı bır fps goremedım.Sleeping de de aynı sekılde ultra ayarlarda 12.11 drıver'ı ıle bench testınde 69 ortalaması var. ama oyun ıcınde daha 75 lerın altına dusmedı.Oc potansıyelıne gelırsek bıraz sans meselesı gercı ama, benım default 1100-1425 de calısıyor, en son denedıgım oc mıktarında ıse 1270-1580 de stabıl.Fena sayılmaz

ULTRA'da Min fps 70 ise güzel değer. BF3 Rock and A Hard place'de denediniz mi?
    Şu videounun 8. dakikasından itibaren olan kısımda 5 dk ölmeden oynayarak dönüp AFterBurner'da fps grafiğine bakabilirmisiniz.

Oyunu sılıp yukledım su an msaa acık oldugunda bır golge oluyor fps dusmuyor ama. Bunun nedenı nedır? bazı yabancı forumlarda okudum msaa da fog(duman) bugu varmıs.Ve bugun ılk defa 60 fps ye dustugunu gordum. 12.11 beta 4 de boyle degıldı sanırım.

• quote:

Oyunu sılıp yukledım su an msaa acık oldugunda bır golge oluyor fps dusmuyor ama. Bunun nedenı nedır? bazı yabancı forumlarda okudum msaa da fog(duman) bugu varmıs.Ve bugun ılk defa 60 fps ye dustugunu gordum. 12.11 beta 4 de boyle degıldı sanırım.

Eğer zahmet olmazsa bana bir iyilik yapıver. O verdiğim videonun 8 dk.sında oyunda bir yere saklan, sonra ALT-TAB ile masaüstüne dönüp AFTerBurner kuruluysa onun grafik kısmına sağ klik yapıp clear history de ve oyuna geri dönüp ve 5 dk kadar oyna. Sonra alt-TAB ile masaüstüne dönüp grafiğe sağ klik ile pause yapıp SS alıp buraya eklersen kralsın derim.
    Önceden Afterburnerı sadece şu üçünü gösterecek şekilde ayarlarsan ve bu grafipeçift tıklayp sol taraftan ayrı olarak pencereyi aşağı yukarı büyütüp SS alırsan şık olur. FPS sıcaklık ve oyun esnasında oluşan Core clock. Gerisi teferruattır olmasa daha iyi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 13 Kasım 2012; 1:43:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: setek01

quote:

Eğer zahmet olmazsa bana bir iyilik yapıver. O verdiğim videonun 8 dk.sında oyunda bir yere saklan, sonra ALT-TAB ile masaüstüne dönüp AFTerBurner kuruluysa onun grafik kısmına sağ klik yapıp clear history de ve oyuna geri dönüp ve 5 dk kadar oyna. Sonra alt-TAB ile masaüstüne dönüp grafiğe sağ klik ile pause yapıp SS alıp buraya eklersen kralsın derim.
    Önceden Afterburnerı sadece şu üçünü gösterecek şekilde ayarlarsan ve bu grafipeçift tıklayp sol taraftan ayrı olarak pencereyi aşağı yukarı büyütüp SS alırsan şık olur. FPS sıcaklık ve oyun esnasında oluşan Core clock. Gerisi teferruattır olmasa daha iyi....

Sanırım Bunu ıstemıstın kardesım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

kulübünüz hayırlı olsun belli olmaz birgün bizimde yolumuz düşer

Geldımı kartın bro :)
  • quote:

quote:

Kısmet olursa yarın teslim alacam kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Kutuyu, kutu içeriğini, kartın en ince ayrıntısına kadar resimleri bekliyoruz. Amman unutma.

• quote:

quote:

quote:

Allah Pişman etmesın hayırlıs olsun. Nvidia FAnboylara da geçmiş olsun :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

quote:

quote:

quote:

Kutuyu, kutu içeriğini, kartın en ince ayrıntısına kadar resimleri bekliyoruz. Amman unutma.

Atarım dostum bikaç ss

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eyvallah sağolasın kardeşim kimseyi pişman etmesin bide şöyle bir durum var yeri gelir nvidia kartta tavsiye ederim başarılı ise başarısınıda takdir ederim ve kullanırımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 17 Aralık 2012; 10:25:39 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eyvallah sağolasın kardeşim kimseyi pişman etmesin hayatımda nvidia kart kullanmadım kullanmamda kötüde olsa amd olsun bide şöyle bir durum var yeri gelir nvidia kartta tavsiye ederim başarılı ise başarısınıda takdir ederim ama kullanmam

Zaten Bir iki kişi yuzunden nefret eder oldum Nvidia'dan :) Tabıkı dedıgın gıbı hakkının hakkını hakkıya vermek gerekır. Iyı ise de kotu ise de soylememız lazım.Bende yıllardır AMD-ATI kullanıyorum. Insallah Driver konusunda da hep boyle olurlar. Şimdi kendıne geldı hd7970

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eyvallah sağolasın kardeşim kimseyi pişman etmesin hayatımda nvidia kart kullanmadım kullanmamda kötüde olsa amd olsun bide şöyle bir durum var yeri gelir nvidia kartta tavsiye ederim başarılı ise başarısınıda takdir ederim ama kullanmam

Zaten Bir iki kişi yuzunden nefret eder oldum Nvidia'dan :) Tabıkı dedıgın gıbı hakkının hakkını hakkıya vermek gerekır. Iyı ise de kotu ise de soylememız lazım.Bende yıllardır AMD-ATI kullanıyorum. Insallah Driver konusunda da hep boyle olurlar. Şimdi kendıne geldı hd7970

Amd nin yapması gereken şu saatten sonra vizyonunu değiştirmek olmalı kaybettiği prestijini geri kazanıp piyasaya oynaması lazım bu serideki kısmen başarısızlığını gelecek seride telafi edebilmesi gerekir piyasada tutunmak için

• quote:

Ortalama olarak 85+ fps almışsın. Setek01'in resmini koyduğu ayarlarla aynı mı yaptın ? O'nun test ettiği kart gtx580 miydi o ss'te ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

quote:

Ortalama olarak 85+ fps almışsın. Setek01'in resmini koyduğu ayarlarla aynı mı yaptın ? O'nun test ettiği kart gtx580 miydi o ss'te ?

Hersey full ultra ayarlarda 1920*1080 de msaa 4 vs.. Iyı fena degıl
  • O High'da almış o değeri. Sen ultrada... High'da istemiş sanırım ama gelince yazar. Eline sağlık değerler çok iyi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

O High'da almış o değeri. Sen ultrada... High'da istemiş sanırım ama gelince yazar. Eline sağlık değerler çok iyi bence

Evet vallahı sımdı farkettım high yazdıgını. İşlemci @4.5 ghz de gpu ise default 1100-1425.
  • quote:

kardeşim senin origin id neydi ekleyim seni
  • quote:

dostum senin kart voltajsız ne kadar gidiyordu
  • quote:

quote:

dostum senin kart voltajsız ne kadar gidiyordu

voltajsız 1180-1475 e kadar denedım normal stabıl goruntu yırtılması olmadan oyun oynayabıldım. Voltajlı 1280-1580 e cıkabıldım, fan manuel 80 de ıdı :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CagriErcan -- 13 Kasım 2012; 22:34:12 >
  • quote:

quote:

kardeşim senin origin id neydi ekleyim seni

BattleID'den bahsediyorsun sanırım abi, bf3 için. ahmetov14 nickim. Sadece BF3 var.
  • Keşke key olsada bızde gırebılsek :)))
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.