Şimdi Ara

AMD Radeon™ HD 7900 Serisi Kullanıcıları Kulübü 142 üye (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.216
Cevap
14
Favori
60.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kulübünüz hayırlı olsun belli olmaz birgün bizimde yolumuz düşer
  • cpu stress yapcaksınız. ayara pek gerek yok. Stok soğutucuya sahipseniz 10-15dk yapın veya ısılar aşırı yükselirse 75'i geçersen sonlandırın.
    Normalde tam stabil olduğunu anlamak için bence 30dk'dan fazla yapılmalı ama iyi bir soğutucuyla tabi.

Ekleme : O zaman biraz voltaj vermeniz gerekiyor ya da çarpanı düşürün.

Konu açın isterseniz oc bölümünde. Ya da Chris Brown'a pm atın o yardımcı olur benzer bir işlemci anakart var O'nda da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 12 Kasım 2012; 12:15:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakahmet19

hocam imzalar için bana teşekkür etsen adım duyulur en azından :D

Adam paylaştığı gibi ban yemiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

cpu stress yapcaksınız. ayara pek gerek yok. Stok soğutucuya sahipseniz 10-15dk yapın veya ısılar aşırı yükselirse 75'i geçersen sonlandırın.
    Normalde tam stabil olduğunu anlamak için bence 30dk'dan fazla yapılmalı ama iyi bir soğutucuyla tabi.

Ekleme : O zaman biraz voltaj vermeniz gerekiyor ya da çarpanı düşürün.

Konu açın isterseniz oc bölümünde. Ya da Chris Brown'a pm atın o yardımcı olur benzer bir işlemci anakart var O'nda da.

CPU-Z
    http://f1211.hizliresim.com/13/d/fvbg6.png

HW Monitor
    http://f1211.hizliresim.com/13/d/fvbgc.png

HW Monitor ve CPU-Z değerleri şu şekilde.

• Bus Speed'i 200mhz'e düşürüp çarpanı 20 yapın. İlk aklıma gelen bu resimlerden.
    Benzer sistemlere sahip AMD' kullanan arkadaşlardan yardım isteyebilirsin AMD kullanmışlığım yok pek bilmem onlar kadar ayarları.
  • İmzalarınızdaki resimler imza kurallarına uygun olsun.

100*100 ve 20 000 byte aşmasın, şunki haliyle ihlal içerenler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacabey

İmzalarınızdaki resimler imza kurallarına uygun olsun.

100*100 ve 20 000 byte aşmasın, şunki haliyle ihlal içerenler var.

Bugün içerisinde düzeltmeye çalışacağım sayın yönetici. İmzaları ben değil başka bir arkadaş yapmıştı. O yüzden boyutları büyük olabilir.
  • @el_jericho

dostum adımı 7970 in ilk sırasına yaz şimdiden 2 gün sonra ss ile dönerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: setek01

quote:

Orijinalden alıntı: osedon

quote:

Orijinalden alıntı: setek01

7950 PCS+'ler hayırlı olsun. Gerçi beni daha çok düşündüren 7970 PCS+ bu aralar ama bakalım kısmet. Kullanan arkadaşlar -7900 serisi kullananlar, 7800'cüler değil- son driverla ilgili objektif izlenimlerini yazarsa sevinirim.

pcs+ 7970 vortex II kullanıyorum. 12.10 surucusunu yukledım sleeping dogs oyununda ultra ayarlarda ortalama fps 61 idi. Ama beta 12.11'i yukledım ortala fps 69 a yukseldı ...

Dün gittim Vatan'a kalmamıştı. Votex II beni de tahrik ediyor bu fiyatıyla. Şu driverın sağlamlığından emin olayım yeter ki. Bazıları boost artıyor demiş bazıları OC kapasitesi düştü demiş bazıları görüntü sürücüsü kapandı diyor. Gerçi beta driverda aksaklıklar olması olağandır, peşin hükümlü olmamak lazım.
    Bf3 yada MOH WF multi oynuyor musun? Kartın OC potansiyeli nasıl? fazla OC yapmam, ama takoz GPU sevmem

Bf3 multi veya moh oynayamıyorum orıgınal olmadıgı ıcın ama sıngle playerde ultra ayarlarda moh 73 fps nın altına dusmuyor vsynch kapalı ıken, bf3 de ıse henuz 70 den asagı bır fps goremedım.Sleeping de de aynı sekılde ultra ayarlarda 12.11 drıver'ı ıle bench testınde 69 ortalaması var. ama oyun ıcınde daha 75 lerın altına dusmedı.Oc potansıyelıne gelırsek bıraz sans meselesı gercı ama, benım default 1100-1425 de calısıyor, en son denedıgım oc mıktarında ıse 1270-1580 de stabıl.Fena sayılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

@el_jericho

7870 yetmedi mi?

Ekleme: Marka model?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_jericho -- 12 Kasım 2012; 13:36:55 >
  • quote:

@el_jericho

Sende mi :))) ne yaptın kaan ,7970 e mi dondun yoksa
  • quote:

quote:

@el_jericho

@el_jericho

7970 ligthning

tek kart herzaman için daha iyi

@osedon

dostum performansını merak ettiğim için birazda

• quote:

quote:

quote:

@el_jericho

@el_jericho

7970 ligthning

tek kart herzaman için daha iyi

@osedon

dostum performansını merak ettiğim için birazda

Ya bence sıstemın gayet iyi hıc gerek yok aslında 7970'e. Ama manyaq bır kart benden demesı :)))

• quote:

Ya bence sıstemın gayet iyi hıc gerek yok aslında 7970'e. Ama manyaq bır kart benden demesı :)))

biliyorum dostum 2x7870 , 7970 ten daha performanslı ama biraz uygun fiyat birazda merak işte kart gelince çıkarırım 7870 leri elimden
  • quote:

quote:

biliyorum dostum 2x7870 , 7970 ten daha performanslı ama biraz uygun fiyat birazda merak işte kart gelince çıkarırım 7870 leri elimden

Benim kartıda vereyım onu da cıkar elden o zaman :)) Msi R6950 tf3 pe-oc. Guzel bır kart.
  • quote:

Benim kartıda vereyım onu da cıkar elden o zaman :)) Msi R6950 tf3 pe-oc. Guzel bır kart.

güzel kart alıcısı çıkar muhtemelen lakin 7000 serisi olsaydı daha tez çıkardı
  • quote:

quote:

güzel kart alıcısı çıkar muhtemelen lakin 7000 serisi olsaydı daha tez çıkardı

Sen bu lightning'i nereden kaça alacaksın de hele bakam? PM
  • Merhaba arkadaslar ben bir sey danismak istiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim. Anakartim msi 990 xa gd55 (pci express 2.0 destekli).islemci fx6100 . Ekran karti gigabyte gtx 480. Ram 4x4 1833 mhz. 600 watt thermaltake kasa. Ben ekran kartimi degistoek istiyorum. Msi R7970 alicam ama pci express 3.0 destekli . acaba benim anakartta calisirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ayegba

çalışır dostum merak etme gönül rahatlığıyla alabilirsin kartı

bildiğim kadarıyla amd anakartlarda pci 3.0 desteği yok zaten
  • Ekle benide 7950 dombili TOP edition

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.