Şimdi Ara

amd radeon hd 8570m ekran kartını sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hocam benlenovo g500 laptop aldım bunda iki ekran kartı var biri intel hd 4000 biri amd radeon hd 8570m
    şimdi inteli yüklüyo windows ve tanıyo ama amd yi tanımıyo lenovonun ve amd nin sitelerinden indirdim ama nafile.
    aramızda tecrübeli arkadaslar vardır bi yardım eli uzatın bize aldık ama kullanamıyoruz oyun oynayamıyoruz....

• Güncel sürücüleri buradan indirip önce intel hd4000 sürücülerini tamamen kaldırdıktan sonra ati sürücülerini kurarak sorunu çözebilirsiniz.

Eğel intel hd4000 ve geçişli grafikleri kullanmak istemiyorsanız modlanmış unifly driverler kullanabilirsiniz, bu sürücüleride guru3d forumlarını ziyaret edip araştırarak bulabilirsiniz.
  • biostan diger ekran kartını devre dışı bırakmalısın... çakışmadan dolayı yukleme yapmıyor. iyi .çalışmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Like Myself

Güncel sürücüleri buradan indirip önce intel hd4000 sürücülerini tamamen kaldırdıktan sonra ati sürücülerini kurarak sorunu çözebilirsiniz.

Eğel intel hd4000 ve geçişli grafikleri kullanmak istemiyorsanız modlanmış unifly driverler kullanabilirsiniz, bu sürücüleride guru3d forumlarını ziyaret edip araştırarak bulabilirsiniz.

hocam aynen indirdim amd sürücüsünü ama hata veriyo biostan değiştirdim tek grafik yaptım inteli kaldırdım ama olmuyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.