Şimdi Ara

AMD RADEON HD6470M OC REKORU SSli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim hp pavilion g6 1060et notebookum var ve buna oc yaptım rekor galiba bende
    resimleri atamadım link veriyorum :
    http://i.hizliresim.com/LPq8ka.png
    http://i.hizliresim.com/rLbXWV.png
    http://i.hizliresim.com/7mGW9P.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaskoyaslay -- 16 Haziran 2014; 12:28:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum aynı karta sahibiz. Bendede Acer 5560G modeli var yük altında sıcaklık durumları nedir ayrıca ben oyunlarda istediğim performansı alamıyorum. Driver güncel, playclaw5 ile baktığımda %0 olarak gözüküyor. Cf aktif oysa ki. Biosta bişey bulamadım. Yardımcı olur musun?

Edit: Trixx ten değerleri değiştirmeye çalıştığımda ULPS sorunu alıyorum bunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz?

[simage]
    [/simage]

Edit2 trixx in kendi ayarlarından ULPS i disable yaptım sistemi restartlayıp bilgilendireceğim.

Edit3 Şimdi o hatayı almıyorum fakat apply dediğimde eski değerlerine alıyor ne yapmalıyım ?

Edit4 Amd Catalyst te cf i aktif etmediğimde sadece apuyu gösteriyor. Sadece gpu yu kullanamıyorum. Trixx te gpu seçeneklerinden apuya alıp voltaj mı vermem gerek ?5

Edit5 Şimdi bir şey farkettim msi after burnerda değerler en sonda daha yukarı çıkmıyor. Daha aşağı çektiğimde trixx tede kendisi o ayara çekiyor. Sanırım yapabileceğim bişey yok. Daha önce hiç bios atmadım. Bios kilitli sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLCoN^ -- 16 Haziran 2014; 21:46:22 >

• Arkadaşım oyunda en fazla 77 derece gördüm.
    Şimdi ulpsyi çözmüşsün settingsten multi gpuyu tiksiz yap. Ve önce 4.6 sürümünü dene oda olmazsa konuda kaledir 4.3 sürümünü dene yine olmazsa özele gel ok.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaskoyaslay

Arkadaşım oyunda en fazla 77 derece gördüm.
    Şimdi ulpsyi çözmüşsün settingsten multi gpuyu tiksiz yap. Ve önce 4.6 sürümünü dene oda olmazsa konuda kaledir 4.3 sürümünü dene yine olmazsa özele gel ok.

4.3 sürümünü indirdim ve başardım. Stabil değerlerimi yakında paylaşırım. Termal macun değişimi gerek öncelikle.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/powerful-thermal-macun.html düşünüyorum, sizin bir öneriniz varmı ? Malum Hp ler ısınıyor. Sizin kullandığınız önerebileceğiniz bir macun var mı?
  • Merhabalar hocam macun değiştireli uzun süre oluyor sonuçları atmayı unuttum. Rekor bayrağını elinizden alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Merhabalar hocam macun değiştireli uzun süre oluyor sonuçları atmayı unuttum. Rekor bayrağını elinizden alıyorum.

Hocam benim makine 3.5 yılı geçti ve hiç termal macun değişmedi yeni skoru söylüyorum core clock 950 memory 1220 oyunda maç sıcaklık 70 derece 65-70 arası değişiyor. Bayrak hala bende biz böyle kartları yakana kadar devam ederiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaskoyaslay kullanıcısına yanıt
    Bu hızlarda 55 derece Kırbaçlıyım o zaman biraz daha 920 1250
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Bu hızlarda 55 derece Kırbaçlıyım o zaman biraz daha 920 1250

Sakın! Sıcaklığa fazla aldanma kart voltaj sıkıntı çıkarabilir başka birşey olabilir.

• yaskoyaslay kullanıcısına yanıt
    Voltaj riski olsa bile sistemin dengesiz çalışmasından anlarım ona zaten her zaman sıcaklıkları kontrol ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.