Bildirim
Gigabyte Radeon R9-270X OC WindForce ekran kartı video inceleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sığmazki bu kart kasaya -
Bunlar içinde TrueAudio içeren revize edilmiş yüksek verimli versiyonlar çıkacak mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CVenturas -- 18 Aralık 2013; 22:42:24 >
-
Yine alamayacağımız bir kart incelemesi. Erdi bey lütfen daha alt seviyedeki fiyat performans ürünlerini inceleyin, lütfen. Yoksa biz sadece bunları seyirlik görüyoruz, bir işe yaramıyor
-
Sonunda beklediğimiz incelemede geldi :)
-
Kart Amiral gemisi gibi. Maşallah. Kaç cm acaba :)
-
7950 alın bu bildiğiniz revize 7870
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gtx 760 a yakın değerler vermiş mantle ile geçer diye düşünüyorum
-
Bana bunlarla gel. Emeğine sağlık Ender.
-
şuan hb de 630 lira gibi bir fiyatla satılıyor şuan ki bence performansına göre gayet iyi bir fiyatı var. Çok sevdim ben bunu :))
-
quote:
Orijinalden alıntı: caglaratilgan
şuan hb de 630 lira gibi bir fiyatla satılıyor şuan ki bence performansına göre gayet iyi bir fiyatı var. Çok sevdim ben bunu :))
581TL
http://www.sanalmarketim.com/gigabyte-gigabyte-gvr927xoc2gd-r9-270x-oc-2gb-gddr5-256bit-hdmi-dp-pcie-30-16x/p_52044/ -
Gigabyte 3x windforce nin soğutucusunu çok iyi -
Umarım bu tür incelemeler artar ...
-
Kdv dahil 515 tl ye bile bulunabiliyor.
http://www.bufiyatayok.com/GV-R927XOC-2GD-VGA2GBGIGABYTER9-270XGDDR5256BIT,PR-70593.html -
soğutma konusunda gbyte tek geçerim -
directx sürümü kaç bunun? 11.2 mi acaba
-
-
-
Gtx 760 yalan :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özlemişim be sabahın köründe bile olsa pc donanımı değilmi hemen izledim.
Benzer içerikler
- twitter takipçi hilesi
- whatsapp ekran görüntüsü alma engelleme
- ekran videosu alma
- tiktok para kazanma
- youtube video indir -- mp4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X