|
AMD Radeon R9 290x O.C Edition 165 Hz sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Pague marka bir dp kablosuyla sorununuz çözülecektir diye düşünüyorum.
Paugge V1.2 Vesa DisplayPort Sertifikalı 21.60 Gbps Bandwith 5K 30Hz, 4K 60Hz, 2K 165Hz, 1080p 240Hz Destekli FreeSync G-Sync Displayport Kablo - CK01131B0EAE1M8https://www.hepsiburada.com/paugge-v1-2-vesa-displayport-sertifikali-21-60-gbps-bandwith-5k-30hz-4k-60hz-2k-165hz-1080p-240hz-destekli-freesync-g-sync-displayport-kablo-ck01131b0eae1m8-p-HBV000008BVI6?magaza=Entepe Teknoloji
-
Şimdi benim merak ettiğim diğer husus ekran kartının destekleyip desteklemediği.. Kabloyu alsam yine aynı sorunlarla karşılaşabilir miyim ❓🤔 -
Kartta dp çıkışı varsa tazeleme hızını destekler, sorun olmaz. -
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Denedikten sonra olumlu ya da olumsuz yorum yazacağım. 😊
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creA` -- 17 Ekim 2020; 20:34:54 > -
Dışardan 4K 240 Hz ye kadar destekleyen dp aldım, fakat yine aynı sıkıntıları yaşıyorum. Ekran belirli aralıklarla gidip geliyor 😏 Artık bu durumdan çok sıkılmaya başladım. Bunun başka bir çözümü var mıdır acaba? Ben ekran kartından şüphelenmeye başladım. -
Lisanslı bir DP kablo alman lazım. Siyah ekran olayı genelde ondan oluyordu bende. DP1.2 var 290x'de. 1080p 360 bile destekler diye düşünüyorum.
-
Aynı ekran kartı var bende de. Yeni sistem toplayıp sistemde bunun kullanacağım ilk zamanlar. Daha önce şöyle bir hakkını veren sistemde kullanamadım. -
Paggue nin sertifikalı dp kablosu var 1.2 versiyonlu olan. O kabloyu satın alsam sorunum çözülür mü acaba 🤔 -
-
-
Siparişim geldi. DP 1.2 kablo kabloyu monitöre ve ekran kartına bağladım. Şu anda 165 Hz de kullanıyorum. Yalnız sanki hafiften dalgalanma var gibi hissettim. Belki de bana öyle gelmiştir. Yardımlarınız için teşekkür ederim. 😊 -
quote:
Orijinalden alıntı: creA`
Siparişim geldi. DP 1.2 kablo kabloyu monitöre ve ekran kartına bağladım. Şu anda 165 Hz de kullanıyorum. Yalnız sanki hafiften dalgalanma var gibi hissettim. Belki de bana öyle gelmiştir. Yardımlarınız için teşekkür ederim. 😊Eğer monitor iyi değilse o olabilir. Freesync varsa monitor de onu açın derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 31 Ekim 2020; 11:40:10 > -
Asus'un yeni çıkarmış olduğu tuf gaming serisi bir monitör. Monitör den yana herhangi bir sıkıntım yok, gayet kaliteli ve kullanışlı bir monitör. Belki ben yanılsama görüyorumdur. Şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Freesync açık bir şekilde kullanıyorum sürekli.. -
Tuf gaming va panel ise onlarda sorun olabiliyor.. ELMB kapatmanız lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 31 Ekim 2020; 12:38:6 > -
ELMB pasif olarak gözüküyor ben de -
O monitörülerde ve bazı samsung va monitörlerde böyle dalgalanma duyabiliyoruz. Siz monitörün ayarlarından dp ayarı varsa 1.2+ falan gibi veya 1.1 veya 1.2 veya 1.2+ falan gibi onu 1.2+ ya getirin 1ms boost veya elmb veya ona benzer özellikleri freesync açıkken kapatın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 31 Ekim 2020; 12:43:16 > -
Monitörün dp ayarını bulamadım. ELMB yi aktif hale getirebilmem için freesync kapalı mı olması gerekiyor acaba 🤔 -
Evet o monitörler o şekilde üretilmiş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X