Şimdi Ara

AMD Radeon R9 295X2 video inceleme 'Ekran kartı dünyasının yeni kralı sahnede' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
2
Favori
5.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi herşey iyi güzel de o monitör ekranlarını bir silin yahu

• sistemimden utandım :D

• Testlerde işlemci darboğaz oluşturmamıştır umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: fx57

quote:

Orijinalden alıntı: su_şişesi

Sizce pu pc'nin ramının 8gb olması mantıklımı? en güçlü ekran kartı en iyi işlemcilerden biri 2400mhz olsada 16 gb iyi giderdi sanki ama Eerdi kadar iyi bilmem ben. Beta sürücüde kullanmazdım.

Merhaba,

Bellek konusunda herhangi bir sıkıntı yok, sürücü ise AMD'nin ekran kartı ile birlikte sağladığı sürücüyü kullandık :)

Teşekkür ederim.

Sağol abi bu forumda böyle kibarca soruları kibarca cevaplayan pek kişi kalmamış bu forumda(sözüm meclisten dışarı). fx57 nick'i nerden geliyo aklına peki?
  • mesut bey ve erdi bey merhabalar. bence full hd de bir oyunu 3 boyutlu olarak açıp bir test edin neler olacak çok merak ediyorum. canavar kaldırır tabi ki ama performansı ne olacak. crysis vb olursa süper

• Rome 2 FPS değerlerini (forest benchi) gösterebilirseniz çok iyi olur.

• İncelemeden önce şu monitörleri bi sileydiniz xD
  • ya madem 4k test vs gibi şeyler yapacaksınız open cl özelliği ile iray vb profesyonellere hitab eden testlerde yaparsanız sevinirim. o kadar övüyoruz nvidia ekran kartından render vs. belki cuda yalan olur gayet güçlü duruyor kart çünkü, test te 3dsmax nvidia iray ne bileyim vray rt ve diğer open cl destekli uygulamalar vs olursa süper olur...
  • abi ne kazar ama bu makina :)

• Arkadaşlar o değil de ne kadar bu kart :d videonun sonunu bekleyemedim diyosa da :D

• bu kartı gördükten sonra nvidia nın titan z üretimini ciddi anlamda azaltacağını düşünüyorum hatta durdurabilir de. fiyat indirimi yapamaz çünkü o zaman tükürdüğünü yalamış olur. en güzel tarafı bundan böyle nvidia kafasına göre sallayıp da bol keseden fiyatlandırma yapamayacak çünkü AMD nin bir sonraki hamlesini düşünmek zorunda. sonuç itibariyle r9 295x2 nin oyun dünyasına katkısı yüzde 0. çünkü yazılımsız donanım hurdadan başka bir şey değildir. oyun dünyası bu kartların çok çok gerisinden geliyor. ancak zengin ve 4k oyun oynamayı sevenlere hitap ediyor. (mesut hocam geçen sene GTA5 pc için bir sene sonra gelir diyordun, 6 ay geçti hala bir senesi var diyorsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcrex -- 9 Nisan 2014; 21:32:06 >
  • 4k incelemesi biraz zor olur. Dh satsalar ancak bir 4k tv veya monitör alinir. 2k oyun yok kaldi 4k oyun! İnsanlar sömurmeninde yeni yolu teknoloji....

• AMAN TANRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMM

• inceleme videosunda grafiklerin çok güzel olduğunu söylesenizde 720p videoda bile efektleri ve detayları görme şansımız yok. Oyunlarda beğendiğiniz sahnelerin resimlerini ya da mümkünse kayıpsız videolarını paylaşırsanız çok güzel olur.

• Bu kalitedeki incelemeyi düşük çözünürlükte izlemek adama fena k.yuyo

• ilker2361 İ kullanıcısına yanıt
    arkadaşa tamamen katılıyorum. BF4, crysis3, AC4 vb popüler oyunları kayıpsız 2k - 4k videolarını ve beraberinde eş zamanlı fps ve ısı değerlerinden oluşan videolar yaparsanız çok iyi olur.
  • İncelemede BF4 oynarken Manthle sürücüleri yüklümüydü ondan bahsetmediniz? Aktif olduğunu düşünüyorum ve 1500 dolarlık bir kartın 50 fps üstüne çıkamaması 3x1080P olsada övülecek bir durum değil daha yüksek olmalıydı. Türkiye de 4000 liradan 1 kuruş aşağı satılmayacak bu kartın alıcısı da bir elin parmaklarını geçmeyecektir.

Bu kartı alan elektrik faturasını düşünmez diyenleri de hiç anlayamıyorum ben GTX 690 ile son 1 yıldır her ay ortalama 25 tl ekstra fatura ödüyorum yani bu kartın 600 watt üstü güc tüketimi benim sistemimin tam 2 katı demek oluyor buda 50 lira elektrik faturası eder 24 ay garantisi boyunca 1200 lira ekstra fatura parası şimdi 4000 lira karta veren 1200 faturayı düşünmez diyenler bu kartı sadece hayal edenlerdir.

Titan Z için de diyecek birşey yok Türkiye fiyatı 8000 lira olacak ama bir bakıma iyi oluyor GTX 690'ın piyasası düşmeyecek 4 bin 8 bin gibi otomobil fiyatı yerine 2 bin tl altına 690 alınabilir ki 690 hala dünyanın en güçlü kartlarından biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laroz -- 10 Nisan 2014; 0:14:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakcak

75 pcı express slotundan 150 şerde 8 pin connectorlerden elektirik çekiyorsa
    75+(150x2)= 375 watt . 500 ü nasıl vericez bu karta. Amd bence direk ekran kartını prize bağlayacak aparatla satsaymış kartı :D . Almadan önce mahallenin trafosu karta uyumlumu diye kontrol edin !

500 watt tdp var
    Cektigi guc 28 a

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel ve samimi bir test havasında olmuş. sanki evde benimle test ettiniz. çok teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.