Süper bir zamanlama, umarım fiyat kırarlar ve 3080'in de fiyatlarını düşürürler, sene sonu taş gibi bir sistem kurarız inşallah |
AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] (11. sayfa)
AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]
(En Son Oy Tarihi: 10.1.2025)
-
-
3080 borderlands 3 ıcın 65 fps verırken burak ın ıncelegı rog strıx oc 3080 4k sonuc 49 fps vermıs
-
tamam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
nvidianın kendi slayti var borderlands 3 icin, 61-62 filan. gearsta 77 fps hexusta,guru3d'de 76 fps %4-5 filan fark var. cod farkı yuksek ama nvidia sponsorlu oyun o. 5700 xt ile karsilastirinca yaklasik 2 ye katlamis, 3080e cok yakın cikacaktir ortalamada....
ellerinde ki en guclu kartin bu olmadigini dusunuyorum daha 20 gun var tanitima,cok fazla elini acik istemiyor amd.sadece bizde de birseyler var dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackzeros -- 8 Ekim 2020; 22:37:32 > -
Komple sildim suruculeri 2 kere sorun olmadı. Hafta sonuna konusunu açarım , değişik bir kart performansını beğendim açıkçası , sadece biraz daha düşmesi lazım fiyatin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Timeguard
Bu mesaj silindi.bu doğruysa cod'ta geçmiş 3 oyun ortalaması = 3080 yapar.
-
o oyun surucu guncellemesi filan mi aldi , tuf oc'nin %25 fazla almasi biraz garip.
-
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X