Bence üretim sonrası, hatta paketleme sonrasında kartlardaki problemi farkettiler, sorun yaşatacak serileri özellikle piyasaya süremediler. Bu da malum sıkıntıya sebep oldu. |
AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] (14. sayfa)

AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-CA06FE1EE
Sağlam fanboysun sana laf anlatamaz kimse 😂Anlatacak bir laf olsa tabi ki dinlerim ama bilmem kaç yıllık 5700xt'lerin hala sıkıntılı olmasına rağmen insanların bu kartları alıp kullanmasını destekliyorum çünkü bir rakip lazım. Fanboy olsam da, Nvidia'ma varlığıyla ne kadar indirim yaptırabilirse kardır mantığındayım.
-
Doğrulanamasa da bu argümanı "pazarlama stratejisi" tarzında bi komplo teorisi olarak bakmak yanlış olur, mantık çerçevesinde imkanı olan bir şey ve olduysa da doğru yapılmış birşey.
Yani düşünsenize tüm piyasa bu adamlara artık kartları çıkarın çıkarın diye yırtınıyor yazın başından beri, adamlar olabildiğince acele ediyor -kar marjı güden herhangi bir akıllı şirketin yapacağı şekilde- üç beş çürük elma çıkıyor ve adamlar bunu olabildiğince hızlı şekilde yine çözüyor.
Kartı çıkarıpta, sorunlu ama ucuza satıyoruz ne haliniz varsa görün deyip terketmiyorlar. Verebildiği desteği verip, olmadı garanti kapsamında yine mağdur olmuyorsun.
-
Bence RDNA 2 nin ilk incelemesini forumda ben yapacağım , bana öyle geliyor :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Muten BabaBence RDNA 2 nin ilk incelemesini forumda ben yapacağım , bana öyle geliyor :)
Hadi bakalım...
-
quote:
Orijinalden alıntı: 007css
Bu mesaj silindi.Bu linkin yeri bu konu değil maalesef ki...
Konu başlığı ve içeriği irdelediniz mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ProHanN21 in gücü az çok anlaşıldı, zaten her yeni çıkan haber bir öncekini doğrular nitelikte gidiyor. Burada en bomba mesele bence N23'te çünkü bu kart rx 5700 ile aynı seviyede ve yeni olacak, fiyatının da 159$ olması bekleniyor serinin giriş orta seviyesi. 199$'dan ucuz olacağı kesin gibi.
159$'ı vergi mergi hesabı yapmayalım çarpı 11 deseniz 1800 TL'lere gelir. Hadi çıktığı gün dolar da artmış olsun en en kötü ihtimalle, rtx vs destekleyen "ki bana lazım değil" şu an 4-5k TL seviyesinde olan rx5700'ün yenisini 2000TL ye alma imkanı olacak. Benim gibi 1080p oyuncuları için şu sıkışıklıkta mucize gibi bir olay bence.
Çok hayalperesttiz galiba. Türkiyede olduğunu unutmayalım:D keşke o fiyatlara olsa. 5600 Xt bile 279 dolara duyrulmuştu geçen yıl.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacazade -- 16 Ekim 2020; 22:46:18 >
-
Bahsettiğim kart şimdiki 4gblik rx 5500 xt nin yerine 8gb olarak geliyor ve 5700 xt ile değil düzü ile kıyaslanıyor o yüzden pek hayal değil. Zaten ucuz bir 5500ün fiyatı şu an 1700TL seviyelerinde. Bu fiyattan kart çıkacağı kesin, amd nin bahsedildiği kadar 3080leri geride bırakacak kart çıkarıp çıkaramayacağı mesele. Ona da az zaman kaldı zaten bekleyip görücez. Bu kart da hemen çıkmayacak ayrıca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Polaris var arada bakalım.. 200-250 usd bandında 5700/xt ayarı bir kart olacak mı? 6600xt gibi ama zor. 250-299 usd bandında belki ilerleyen zamanda olabilir.
5600xt hala 300 dolar bandında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 17 Ekim 2020; 18:18:0 >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 17 Ekim 2020; 23:8:40 >
-
Ps5 in gpu frekans hizi 2233 MHz duyruldugunu varsayarsak sızıntının sağlam oldugu belli görünüyor düşüncem
Arkadaşlar amd nin dlss 2.0 karşı birşey yaptımı? Bir sızıntı varmı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: SLaYeRArkadaşlar amd nin dlss 2.0 karşı birşey yaptımı? Bir sızıntı varmı?
Şahsen denk gelmedim. Çalışmalar olduğuna dair sızıntılar vardı bi' ara ama sonrasında ekstra bir şey çıkmadı. Olduysa da gözümden kaçmıştır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X