cool story bro |
AMD Radeon RX 8800 XT, RTX 4080 performansını yarı fiyatına sunabilir (2. sayfa)
-
-
Bir kere de Nvidia nın en iyi kartından daha hızlısını üret be AMD. Hep Nvidia nın gerisinden gelip kral sensin, protokol böyle mesajı veriyorsun. Bas gaza, geç yanından kornaya basıp.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bir ürün çıkmadan önce çok dedikodu yapılır gerçek dünya testlerinde bu belli olur; nvidia ekran kartlarının inceleme videolarını youtube da incelemenizi öneririm, şahsen izliyorum ve amd ekran kartları sabit güç tüketimi yaparken nvidia çok değişken güç tüketimi sergiliyor genellikle(her ekran kartında bu böyle) o yüzden piyasaya çıkmadan bir şey söylemek farazi olur, eğer gerçekten az güç tüketip rtx4080 gibi performansı olursa ilk alacaklardan birisi benim bu konuda yazdığım bir kenarda dursun...
-
Test'te 6800 xt vs 7800xt fps neredeyse aynı idi, güç tüketimi düşmüş sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 24 Ağustos 2024; 18:49:59 >
-
Bi kerede nvidianın çıkardığı bütün gpulara karşılık gpu çıkar Allah aşkına yok 6700 yok 6700 xt yok 6750 xt böyle ara ara gpular
Nvidianın Ti'larına karşılık XT li yap düzlerine karşı bi takı koyma.
Rtx 30 serisindeki ürün genişliği gibi 7-8 tane gpu yapta bi rekabet görelim artık be amd
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülkemizde atıyorum rtx 4080 40bin liraysa bu da 35bin filan olur ihtimal bile vermiyorum 500 600 dolar olacağına
-
AMD ye sallayanların zeka seviyesi yerlerde.
4090 dediğin kart 2000 dolar çok az kişi alıyor o kartı
AMD de 4080 rakibi kart var daha ucuza
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
7800XT ve 6800XT aynı seviyede kartlar, 4080 ise 3080'den ciddi olarak daha performanslı, AMD'nin üst segment dediği 7900XTX bile 4080'in rakibi konumunda. Başka konularda da dediğim gibi, AMD'nin mimarisi NVIDIA karşısında zayıf kalıyor değişmesi lazım.
-
Amd ve nvidia danışıklı dövüş yapıyor diyen'ler var!, öyle midir?, yöneticileri akraba imiş öğrendiğime göre.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X