Şimdi Ara

AMD rakibi Nvidia'ya yüklendi: Teknik özellikleriyle ATi HD 5870 vs. Fermi karşılaştırması (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
14.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onu bunu bilmem amd-atı 4800 serileriyle nvidiaya ot yondurdu :)) amd-ati nin zarar etmeside bizlerizdir kim gidipte 280 tl lik malına al baba 300 tl üstü amd-ati ye kalsın dedi yooook :)
    BİE GÜN HERKEZ AMD-ATI li olacak...
  • bence bu karshilashtirma sadece son kullaniciyi yonlendirme icin yapilmish bi karshilashtirma. Sadece fiyatlari ucuk ola bilir fikrine katiliyorum ki bu da Nvidianin hep yaptigi dogal shey son kullaniciyi kaziklamak. Zaten hepsi bunu yapiyo.

Ama arada mimari farklari var bunu okudum tam anlayamadim dogrusu tabi uzman diyilim. Bi sey soyleyeyim ki HD5870 vs GTX 295 karshilashtirmasinda da da AMD HD5870-in daha guclu oldugunu resmi testlerinde belirtmishdi ama sonuc ne oldu DH yapti yanlish cikti.

Ben hic bi takimi tutmuyorum sadece olaraq bunun adli bi karshilashtirma olmadigini ve kagit uzrinden oteye de gecmeyecegini dushunuyorum
  • Burada belirtilen fikir sadece proje üzerinde ve tasarıda geçerli son kullanıcıya gelipte devreye sürücüler,oyunlar ve değişik uygulamalar girince bu farkı göreceğiz aksi takdirde bu tip provokelere ihtiyaç yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvanha

İnanın şu yukarıda yazanları hiç mi hiç okumadım , grafiklere şöyle bir baktım okadar :)

Gözlerime ve beynime yazık değilmi....:D

aynı görüşteyiz dostum
  • Bence erken konuşma için bekleyelim görelim sonucu
  • guzel bişe alternatif olması rekabetı getırır rekabet de ındırımı getırır .)
  • yorumları okudukça. nvidia alıpda evet kazıklandım itirafını kendine bile yapamayan herkes atiye saldırmış.

Eğerki tek gpu ile çift gpu lu bir kartın %10 gerisinde bile kalsan bu açık seçik bir başarıdır. Heleki fiyatın düşükse büyük bir başarıdır.

her oynadığım oyunda nvidia, intel logosu görmek evet midemi bulandırıyo. O kadar üreticilere peşkeş çekilip optimize edilmiş halde bile ATI performans olarak %30 dahi geri kalsa bu büyük başarıdır. Bir de ATI ye göre optimize edilse artık ne olur nvidia mağdurları düşünsün.

Kimsenin şahsına değildir.
  • Agent_777

19.10.2009 Saat: 21:34

bence bu karshilashtirma sadece son kullaniciyi yonlendirme icin yapilmish bi karshilashtirma. Sadece fiyatlari ucuk ola bilir fikrine katiliyorum ki bu da Nvidianin hep yaptigi dogal shey son kullaniciyi kaziklamak. Zaten hepsi bunu yapiyo.

Ama arada mimari farklari var bunu okudum tam anlayamadim dogrusu tabi uzman diyilim. Bi sey soyleyeyim ki HD5870 vs GTX 295 karshilashtirmasinda da da AMD HD5870-in daha guclu oldugunu resmi testlerinde belirtmishdi ama sonuc ne oldu DH yapti yanlish cikti.

Ben hic bi takimi tutmuyorum sadece olaraq bunun adli bi karshilashtirma olmadigini ve kagit uzrinden oteye de gecmeyecegini dushunuyorum

başlıkla alakası yok ama şu imla biçimi fena halde sinirimi bozdu. silah zoruyla mı "yavsaklik" yaptırılıo bu insanlara. güzel türkçemizi güzel kullanalım demek istedim.

not: yavsak TDK nın da onay verdiği güzel bir sözdür !

• çirkef rekabet can sıkıyor. herifler sanki donanım değil de fuhuş sektöründe çalışıyorlar. nvidia ceo'su olacak dangalak da böyle laflar ederdi. aman dikkat nvidia sıkı bir kart çıkarıp o kağıttan ejderhayı yedirmesin atiye.
  • ya anlamıyorum ben zotac gtx 260 c216 amp kullandım sonra denemek için sapphire 4870 aldım denedim karşılaştırdım overclock ettim bidaha denedim gördümki oyun performansları arasında bi nebze bile fark yok birini o zaman 590 liraya nakit almıştım(GTX260 ı) 4870 i20 gün sonra 400 liraya aldım 5 taksit e(yanındada 4gb flash bellek hediyesi vardı) üstelik kullanımım için çok önemli olan render başarımı 4870 te daha yüksek ati kartların görüntü kaliteside bonus. Kaldı ki 8 yıl aradan sonra aldığım ilk ati karttır belirteyim fanatik falan hiç değilimdir umrumdada değil ben cebime bakarım aynısını hangisi ucuz verirse onu alırım. Şimdi gözümemi inanayım ki türlü test yaptım( oyun ki tek bitane değil en popüler güncel 10 un üzerinde oyun ile, encode, render vs vs) burada kartı eline almamış sisteme takıp bi dakka olsun denememiş üç beş fanatik yorumu kendine dayanak edinen saplantılı düzeyde fanatik adamın yalan yanlış konuşmalarınamı. Ben bu yorumlara kendim denediğim için zerre kanmıyorum ama nice insan bilmediği için yalancılar yüzünden gidip aynı performans için %20-25 daha fazla para ödüyor. Ben merak ediyorum burada ortaya çıkan kul hakkını nasıl rahat omuzluyorlar. Bu ne zavallılık! burada nedenini anlamadığım bi şekilde insanlar aynısı için 150-200 lira fazla verdim benide mutlu etti o daha iyi neden çünkü pahalı edalarındalar ya neremle gülsem bu fanatik yaklaşıma. Fanatizm insanı ne kadar gerçeklerden uzaklaştırıp ahmaklığa sürüklüyor.

Edit: ayrıca 6 aydır kullanıyorum bu 4870 i biekere bile sürücü problemi yaşamadım Tek sorunu biraz sesli gtx 260 ımla arada ses bakımından saphire kartımla arada fark var ama 2. bir kart aldım cross için geçenlerde powercolor marka o gtx 260 ımdan bile sessiz ve çok başarılı bir soğutması var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenilik78 -- 21 Ekim 2009; 17:03:55 >

• kullanıcı dostu AMD-ATI başka söze gerek yok.
  • Kullanıcı dostu falan değil. Bulldozer'ler Intel'i ezerse görürüm AMD kullanıcı dostluğunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Kullanıcı dostu falan değil. Bulldozer'ler Intel'i ezerse görürüm AMD kullanıcı dostluğunu.

bildiğim kadarı ile hiçbir zaman amd, intelden pahallı satmamıştır.
  • Ati ortalık boşken atıp tutmaya devam etsin, Nvidia sessiz kalıp ürününü konuşturursa daha kötü duruma düşecekler
  • quote:

AMD rakibi Nvidia'ya yüklendi: Teknik özellikleriyle ATi HD 5870 vs. Fermi karşılaştırması

atinin çığlıkları
  • AMD yaptı yine yapacağını.Adamların piyasası bu.Ortalığı karıştırıyorlar , alıcıların , yapımcıların kafalarını karıştırdıktan sonra kendi kartlarını üretime geçiriyorlar.Taktik belli.Ortalıktaki kargaşadan yararlanarak üretimi arttırmak.
  • ATI'nin bu huyunu hiç sevmiyorum nvidia nedense hiç böyle birşey yapmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: XivA

böyle konuştuklarına göre fehmi hakkında bilgi sızdırdılar ve sonuç 5870 lehine gibi görünüyor.

Fehmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_gs_14

quote:

Orijinalden alıntı: XivA

böyle konuştuklarına göre fehmi hakkında bilgi sızdırdılar ve sonuç 5870 lehine gibi görünüyor.

Fehmi ?

Sitede çoğu kişi fehmi diyor
  • yaw konuyu açan sevgili arkadaşım hani uyurken insanı dürterler ya uyansın diye seni de dürten ne neden hep ati-amd için konu açıp durursun adamlar sana özel kötülükmü yaptılar tavuğuna kışt mı dediler?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.