Şimdi Ara

AMD RX 460, RX 470, RX 480 [ANA KONU] (895. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.224
Cevap
87
Favori
465.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 893894895896897
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam çok şükür halimize. sabreden daha iyi paralara satabilir sanırım. kartı çok kullanma fırsatım olmamıştı ama az zamanda memnun kalmıştım. şimdi oyun değil başka amaçlar için kullanılacak. ben de yavaştan artık nvidia konusuna geçerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun yeni kralı gtx1060 ve 1050ti oldu sanırım.😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omara kullanıcısına yanıt
    Eskiden nvidia 9600 gt vardı sonra hd 6870 e ondan hd 7870 ve rx 480 ne geçtim.Bakalım bir sonraki durak yine nvidia olacak ayrıca mining işi tam zamanında ortaya çıktı.AM(ining)D kartlara müthiş talep oldu. umarım RX sahibi her arkadaş faydalanır bu işten
  • ismet6161 kullanıcısına yanıt
    hocam daha önce yazdım birkaç konuya. 1150 liradan satmaya çalıştım bir ay önce taşlandım. sonra ilanı çektim. şimdi böylesi nasip oldu. inşallah herkes değerlendirebilir bu fırsatı. çünkü madenciler razı 1500 lirayı vermeye.

• Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    VSYNC olmayınca neden amd'nin değerleri bu kadar yüksek çıkmış ? garip geldi bana.
  • Mr light kullanıcısına yanıt
    Vsync olmayınca toslarsın. İyi birşey değil, Nvidia kullanıcıları sırf bu sebepten kare saniye limiti koyuyor tavan değere çarpmasın diye.
    Ayda 400 lira kazanıyorsun zaten. Bana tuhaf geliyor niye insanların satmak istediği.
    satmayıp ben mi kazmalıydım üstat?

Bir bilene sorun siz en iyisi.
    sizden daha iyi bileni nerden buluruz bilmiyorum hocam ama sattım artık kartı yapacak şey yok. herkese iyi akşamlar dilerim. iyi forumlar.

Al bi tane 1070..
    sahibinden de adamlar 1500 tl teklif ettiler. Ben 1600 diyeceğim.1600 tl ye veririm. Allah bereket versin.
  • ru1ns R kullanıcısına yanıt
    Bu 1070'lerin kaç aylık ömrü kaldı da kullanıcılar hiç düşünmeden atlıyorlar. 2070 çıkınca tek bir güncelleme bile almayacaklar.
  • Bilmiyorum, hesaplamadım O zaman ne diyelim 2070'i bekle onu alırsın @Omara
    her iki markayı kullanmış birisi olarak diyorum ki..Kesinlikle tarafsız olarak hala gtx 970 ortda takır takır.Kesinlikle 2070 çıksa bile 1070 desteği kesilmez hocam.Şöyle bir durumda var rx 480 verilipte 1060 almak fark yaratmaz.Ama sistem yükseltmek isteyen rx 480 ni satıp üstüne katarak anakart+işlemci+orta düzey bir sistem yapabailir.
  • bir arkadaş diyor ki rx 480 olsa elimde 1500 e ve ya 1600 e satar.Bir tane ps4 alırım keyfime bakarım.
  • ismet6161 kullanıcısına yanıt
    Bu kadar üstünlük derecesi kullandığınıza göre siz de biraz bocalıyorsunuz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismet6161

bir arkadaş diyor ki rx 480 olsa elimde 1500 e ve ya 1600 e satar.Bir tane ps4 alırım keyfime bakarım.

rx480 'im var ama onu satıp ps4 alsam daha kötü grafikli bir platforma geçmiş olucam rx480'e göre.Ayrıca pc boş mu kalsın yerine başka bir ekran kartı takmak gerekir illa.O yüzden saçmalamış o arkadaşın biraz
  • ru1ns R kullanıcısına yanıt
    ismet6161 kullanıcısına yanıt
    bilgisayarı dağıtmaya karar verdim birden hocam belki ps4 alırım her şeyi satabilirsem.

• 2070 nedir ? 1170 gelmiyor mu ?

GTX 7-70

GTX 9-70

GTX 10-70

GTX 11-70

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 893894895896897
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.