Şimdi Ara

AMD RX 460, RX 470, RX 480 [ANA KONU] (899. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.224
Cevap
87
Favori
465.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 897898899900901
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Referans soğutuculu kartım

Boşta %20 fan çalıştırıyor

Ve oda sıcaklığına bağlı olarak 45-55derece arası çalışıyor

Eğer fanlar dönmeden 55 derece ise bence normal sayılır

Kartı son 2 gündür acaba ne kadar getirecek diye merak edip mininge bıraktım

Kart kesintisiz 50 saattir %100 yükte ve sabit 89 derecece çalışıyor

Herhangi bir kapanma çökme vs olmadı

Ki bu referans kart

Kartınız 90 derecede bile stabil ve sorunsuz çalışabilecek şekilde tasarlanmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleHawk

Referans soğutuculu kartım

Boşta %20 fan çalıştırıyor

Ve oda sıcaklığına bağlı olarak 45-55derece arası çalışıyor

Eğer fanlar dönmeden 55 derece ise bence normal sayılır

Kartı son 2 gündür acaba ne kadar getirecek diye merak edip mininge bıraktım

Kart kesintisiz 50 saattir %100 yükte ve sabit 89 derecece çalışıyor

Herhangi bir kapanma çökme vs olmadı

Ki bu referans kart

Kartınız 90 derecede bile stabil ve sorunsuz çalışabilecek şekilde tasarlanmış

Hocam biliyorum da, önceden bu kadar ısınmıyordu. Oda sıcaklığı iyi yani kartı böyle ısındırıcak birşey yok. %5 fan açsam bile ısı düşüyor test ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün rx 480 i 1850 TL den sattım oha... 1660 gelecek bana ama olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Foxin

Arkadaşlar bugün rx 480 i 1850 TL den sattım oha... 1660 gelecek bana ama olsun

Hangi modeliydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxin

Arkadaşlar bugün rx 480 i 1850 TL den sattım oha... 1660 gelecek bana ama olsun

Amazondan 2850tl'ye 1080ti aldım. AMD piyasaya yüksek miktarda ekran kartı sürmezse fiyatlar 1080ti'a yaklaşacak sanırım. Birde söyle bir sıkıntı var. Mininge ciddi yatırım yapan kişiler tanıdık araya sokarak 200 300 tane kart alıyorlar. Toplu alıp forumlarda satanlar var. Bu böyle devam ederse AMD kartları karaborsada satılacak.
    Elidenki AMD kartları satanlar NVDIA kartlar alıyorlar. NVDIA kartlarda da mining yapıldığı düşünülürse yakında NVDIA'da ciddi stok sıkıntısı çekebilir.

• 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlısı olsun 1080ti hangi modelini bu fiyata aldınız.bende baktım ama fiyatlar çok yüksek geldi zotac amp 499 dolardı artı kargo ve vergi ile 608 kusur dolara alabildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: okidoki64

Hocam hayırlısı olsun 1080ti hangi modelini bu fiyata aldınız.bende baktım ama fiyatlar çok yüksek geldi zotac amp 499 dolardı artı kargo ve vergi ile 608 kusur dolara alabildim.

www.amazon.de
    MSI GeForce GTX 1080TI Armor OC 11GB Nvidia GDDR5X 2x: Amazon.de: Computer & Zubehör
    https://www.amazon.de/gp/product/B06XT34X2T/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

• Bendede Rx 470 Strix var, işlemcim p4560 , rx470'i satıp;

MSI GeForce GTX1060 GAMING X 6GB GDDR5 192Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı

alsam, dar boğaz yaparmı acaba.Genelde Witcher3,CSGO NFS,BF falan oynuyorum.Fps artışı olur gibime geliyor,işlemci darboğazı düşündürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirgumussoy

Bendede Rx 470 Strix var, işlemcim p4560 , rx470'i satıp;

MSI GeForce GTX1060 GAMING X 6GB GDDR5 192Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı

alsam, dar boğaz yaparmı acaba.Genelde Witcher3,CSGO NFS,BF falan oynuyorum.Fps artışı olur gibime geliyor,işlemci darboğazı düşündürüyor.

470 ile 1060 arasında %15 filan bir fark olması lazım, sorun olacağını sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 17 Haziran 2017; 12:47:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    https://youtu.be/KFsrSCVgbCQ

Oldukça darboğaz var, ama yinede RX470'den iyi çoğu noktada.İleride Cpu upgrade yapmalı, Rx470'i kaça satarım şu anda ?
    nvidiada da CUDA var ama

GTX1080 ile RX 480 in mining Hızı neredeyse aynı olunca o fiyata 2 tane rx 480 alıp daha fazla kasıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: LittleHawk

nvidiada da CUDA var ama

GTX1080 ile RX 480 in mining Hızı neredeyse aynı olunca o fiyata 2 tane rx 480 alıp daha fazla kasıyor

1080ti eth harici alternatifler kazılıyor. 2x rx480 in getirisi daha fazla olur fakat piyasada rx400 ve 500 serisi ekran kartı yok. Şuan 2. el rx480i 3binin altında bulmanız çok zor. Yeni gelecek stoklar gelmeden önce kara borsada bizim gibi normal kullanıcıların alması çok zor.
  • Amd driver işini hiçbir zaman adam akıllı yapamıyor.Mirror'edge Cat. oyununda CS'de Dirt3'de fullscreende freesync devredışı kalıyor,Pencere moduna alınca düzeliyor.Ama Witcher3'de problem olmuyor
    Millet 1300-1600 e sattı

Ben de satıyordum.

ilanı koydum millet son oluru kaç falan demeye başladı. Bi tanesi ile anlaşmıştım 1400e

GTX1070 fiyatlarını görünce adama mesaj atıp maalesef kartı satamıyorum dedim.

• kadirgumussoy kullanıcısına yanıt
    AMD yi çözdüm ben

3 güncellemenin 1 tanesi bozuk geliyor

Ben hala 17.1.1 kullanıyorum en stabil sürüm bu sanırım şimdiye kadar kullandığım

yenisini kurmaya korkuyorum

ilk ReLivedan başlıyor sorunlar kayıt başlamıyor

program açılmıyor durduruldu hatası veriyor vs

stabil sürüm arayanlar 17.1.1 tavsiye ederim

• LittleHawk kullanıcısına yanıt
    dün kartımı 1750 tl ye sattım hocam bence fiyatı düşük tutmuşsunuz. Evet kart fiyatları uctu farkındayım ben de ama az sabrederseniz 1 2 haftaya max düzelir piyasa gibime geliyor hep böyle kalcak hali yok ya bunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gemons1

dün kartımı 1750 tl ye sattım hocam bence fiyatı düşük tutmuşsunuz. Evet kart fiyatları uctu farkındayım ben de ama az sabrederseniz 1 2 haftaya max düzelir piyasa gibime geliyor hep böyle kalcak hali yok ya bunun

1-2 haftaya düzelecek gibi gözükmüyor. Özellikle stopaj ücreti eklenmesiyle en kötü 1600TL'den satılacak RX 480'ler.
  • kartımı 1600 tl satmaktan vazgeçtim.1600tl ye satılsa gtx 1060 alınsa ne karım olur.Rx 480 zaten 1060 dan iyi bir kartElinde rx 470 i olanlar bence satıp gtx 1060 a geçmeli. fark olur ancak benim gibi rx 480 sahipleri ise kartını satınca 1070 e geçmeli ki fark olsun.AMD fiyatları artınca nvidia da yerinde durmuyor.En kötü gtx 1070 1900 tlden aşağı değil.
  • Biran önce kartların stoklara girmesi lazım yoksa millet sistem toplayamaz hale gelecek.

• gemons1 G kullanıcısına yanıt
    Kart referans tasarım

• 
Sayfa: önceki 897898899900901
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.