Şimdi Ara

AMD RX 460, RX 470, RX 480 [ANA KONU] (901. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.224
Cevap
87
Favori
465.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 899900901902903
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yapıştırıcı kullanmamanız gerekiyordu. Fanını değiştirmediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Yapıştırıcı kullanmamanız gerekiyordu. Fanını değiştirmediniz mi?

yapıştırıcısını kullandım
    kuruması 60 dakika sürüyor

fanı içinde gelen fan
    max 1500 rpm süper sessiz

kart artık 60ı zor görüyor
  • LittleHawk kullanıcısına yanıt
    Ne yapıştırıcı? Siz herhalde kartı gözden çıkarttınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Ne yapıştırıcı? Siz herhalde kartı gözden çıkarttınız.

Kutudan 26 adet alüminyum heatsink çıkıyor
    VRM ve Ramlere takmak için
    termal padlerin performansı düşük olduğu için kutudan Terman Yapıştırıcı çıkıyor
    üzerine sürüp 1 saat bekliyorsunuz
    videoyu izleyin sürdüğü şey termal yapıştırıcı

• https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-asus-strix-rx-470-4gb-1-ay-vatan-452535801/detay/

2 günde 8 kişi kartı istedi.

1450'ye veriyorum 1060 6GB alıcam.freesync monitörüm var ama 75hz zaten, 144 hz gsync'e geçerim belki.
  • Dün Elime ulaşan Arctic Soğutucumun montajını tamamladım

Beginnerlara önerilmez
    içinde 50 adet parça çıkıyor hangisi ne hangi bana lazım diye kafa yormak gerekiyor
    kartı eline patlatmak istemeyenler hiç bulaşmasın

Made in Taiwan Ellesmere Dice

Eski Vapor Chamber
    o iz zarın bakıra yaptığı yanık
    tinerle 5 dk kazıdım çıkmıyor!!!

son hali böyle karttan büyük!

evet! baya büyük

kasa içinde böyle görünüyor
    tek sorun pci-e güç girişinin mandalına artık parmak girmiyor tornavida ile çekmem gerekiyor

Max 62 derece 1350 mhz stock voltaj +50 power limit
    0 throttling sabit 1350mhz!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleHawk -- 23 Haziran 2017; 0:1:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirgumussoy

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-asus-strix-rx-470-4gb-1-ay-vatan-452535801/detay/

1450'ye veriyorum 1060 6GB alıcam.freesync monitörüm var ama 75hz zaten, 144 hz gsync'e geçerim belki.

istemeleri önemli değil bu fiyata satman mümkün değil ben de letgoya 1350 liraya ilan açtım satılmadı, sorup duruyor millet.

• deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Letgo dakiler oyun için almak istiyorlar onun için istemişlerdir ben hem sahibindene hem de koymuşken letgoya da koydum

sahibindene 1450

letgoya daa 1350 yazmıştım

letgodakiler son kaç olur diyordu

bende 1300 yazıyordum

adam tamam kalsın yazıyordu

sahibindende 1400e rahat 4-5 tane alıcı buldum ama satmaktan vaz geçtim

AMD bu mining işinden hiçte memnun değil

Hala aynı sayıda rx 580 üretiliyor ama tüm Dünyada Stocklara gelir gelmez Depodan satılıp tükeniyor

Her ne kadar kartları yok satıp parayı kırsa da

bu kartları Miningciler alıyor

steam istatistiklerinde AMDnin oranı %20

Oyun için Rx 580 almak isteyen birisi kartı bulamayınca GTX 1060 alıyor

Oyun studiolarıda %80 kullanıcı sahibi nvidia ya daha fazla önem veriyor

AMD sırf miningciler için özel kartlar piyasaya sürecek önümüzdeki günlerde

Etherium işine bende girdim

1 saatte 0.00072 ETH kazdı kart 25 mh/s ile

bu da yaklaşık 90 kuruş ediyor

günde ortalama 20 tl kazandırıyor 1 RX 480

bundan 7-8 tane alıp günkük 150-200 tl gelir etmek mümkün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

quote:

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-asus-strix-rx-470-4gb-1-ay-vatan-452535801/detay/

istemeleri önemli değil bu fiyata satman mümkün değil ben de letgoya 1350 liraya ilan açtım satılmadı, sorup duruyor millet.

kartı bugün 1450'ye sattım hocam. 1060 aldım vatandan fakat fan problemi çıktı kartta onunla uğraşıyorum

Edit: Olurda MSI kart alırsanız gaming app kurmayın aklınızda bulunsun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirgumussoy -- 23 Haziran 2017; 4:5:25 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

quote:

kartı bugün 1450'ye sattım hocam. 1060 aldım vatandan fakat fan problemi çıktı kartta onunla uğraşıyorum

Edit: Olurda MSI kart alırsanız gaming app kurmayın aklınızda bulunsun....

haha aynı problemi bende yaşadım 1070 aldım bende ganig app kurunca afterburner sapıtıyor elle fan veremiyordum bi kapatayım dedim düzeldi :)

• LittleHawk kullanıcısına yanıt
    Süper olmuş , hocam kartın ses durumu nasıl oldu.belirgin şekilde azaldımı.montajda termal macun olarak içinden çıkanımı kullandınız noctuha n1h gibi kaliteli bir şeymi kullandınız.o hızda 62 derece süper.Montaj olayı ne kadar sürdü acayip alangirli bir iş sanırım.

• whitelated kullanıcısına yanıt
    Hocam sorma ya ben sildim olmadı.Kurdum kalıntılarla birliktederin sildim yine olmadı,Fanlardan biri full dönüyor diğer 0 afterburner 0rpm gösteriyor.KOntrol edilemiyor.Mecbur formatladım. Şimdi düzeldi. birdahamı gaming app
  • corsair VS450 RX 480 4GB için yeterli olur mu arkadaslar? işlemci 2500k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brünett -- 23 Haziran 2017; 14:25:39 >
  • Brünett kullanıcısına yanıt
    150 watt ful yukte cekimi var. Yeter ama uzun surelinkullanimda tavsiye etmem. En azindan cx serisi guc kaynagi almanizda fayda var

• quote:

Orijinalden alıntı: katharsis1537

150 watt ful yukte cekimi var. Yeter ama uzun surelinkullanimda tavsiye etmem. En azindan cx serisi guc kaynagi almanizda fayda var

tsk cevap için

uzun degil hocam, 3-4 gün takılıcam, sonra satıcam.. i5 2500k , 1440x900 de oyunları full+full de bakalım nasıl oynatacak..

Bu arada işlemciye yük binmesin diye grafik ayarlarını fullemem gerek degil mi ? ayarları kısarsam işlemciye yük biniyor diye hatırlıyroum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brünett -- 23 Haziran 2017; 16:31:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brünett kullanıcısına yanıt
    Oynayacaginiz oyuna gore degisir hocam o. Zaten o islemci ile bu gpu arasinda bir darbogaz yasamazsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katharsis1537 -- 23 Haziran 2017; 20:5:46 >
  • Merhaba arkadaslar.
    Yurtdısından 1 senelik Xfx RX 480 8GB Getirebilirim. 1550 TL düşünüyorum fiyatını.

5 adet getirebilirim.

Almak isteyenler PM ile ulaşabilir...

2.ele konu acamadıgım için şimdilik buraya yazdım..
  • Haziranın 14 ünde gece 12 den sonra sipariş verdiğim zotac amp 1080 kartı bu gün elime geçti.Karta sorun yok, cw yok boşta 39 derece civarında fanlarıda çalışmıyor.Umarım asusun rx 480 gibi bunuda sorunsuz kullanırım.

Amd olmasa nvidia kartı asla uygun fiyattan alamayacağız.Umarım kart piyasası düzelir.Yurt dışından kart alma imkanı olanlar yeni eklenecek stopaj vs vergiden önce almalarını tavsiye ederim.

• okidoki64 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım yutdışına gittide satın alacak kart yok, 580leri geçtim 1060 larda tükenmiş ve fiyatlar 500-600$ larda geziyor. Bu nedir arkadaş oyun oynayamayacakmıyız?
    1070-1080 var ancak beni aşıyor.
  • Perturbator kullanıcısına yanıt
    1070 ile 1080 fiyatı çok yakın oldu.Alırsanız 1080 almaya çalışın millet kampanyadan 1800,1900 tl lere 1080 aldı.

• 
Sayfa: önceki 899900901902903
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.