Şimdi Ara

AMD Ryzen 1800X Yasaklanan Sistem Toplama Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
1.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Nikopoll

quote:

Orijinalden alıntı: gamer_harun

quote:

işlemci soğutucusu takması efsane olmuş umarım soğutabilmiştir kiti takmadan

kardeşim birşeyi merak ediyorum siz mi yoksa ben mi rahatsızız ?
    adamla dalga geçmişsiniz ama.
    o işlemci fanını amd anakarta diğer şekilde taksan işlemci kilit tokasını kapatman çok zor olacaktır...

eğer bilgin varsa açıklar mısın ? farkındaysan işlemci intel değil. amd...
    amd işlemcilerde fan mandalla oturtuluyor. o mandal ise kule tipi soğutucularda çok zor denk getirirsin.

212 evoyu hem amd de kullandım hemde intelde bununda ondan bir farkı olacağını zannetmiyorum ki içerisinden amd kitleri çıkıyor zaten videodaki sendne kafan hayrolsun değilsen yine kafan hayrolsun

pardon apartları varmış evonun. yalnız videodaki eleman amd işlemci plastiğini çıkartmak istememiştir belkide.
    zaten kimse onla uğraşmakta istemez.
    sen yinde videoyu çeken elemana teşekkür et =) sonuçta abin sayılır. en azından iyide olsa kötüde olsa bir büyüğün ;)

• quote:

quote:

quote:

quote:

işlemci soğutucusu takması efsane olmuş umarım soğutabilmiştir kiti takmadan

kardeşim birşeyi merak ediyorum siz mi yoksa ben mi rahatsızız ?
    adamla dalga geçmişsiniz ama.
    o işlemci fanını amd anakarta diğer şekilde taksan işlemci kilit tokasını kapatman çok zor olacaktır...

eğer bilgin varsa açıklar mısın ? farkındaysan işlemci intel değil. amd...
    amd işlemcilerde fan mandalla oturtuluyor. o mandal ise kule tipi soğutucularda çok zor denk getirirsin.

212 evoyu hem amd de kullandım hemde intelde bununda ondan bir farkı olacağını zannetmiyorum ki içerisinden amd kitleri çıkıyor zaten videodaki sendne kafan hayrolsun değilsen yine kafan hayrolsun

kullandım diyorsunda bilader bak adam kule tipi soğutucu. içinden amd aparatıda çıkıyor kabul.
    yalnız yukarı değilde arkaya doğru versen nasıl yapacaksın ? mandala el ulaşmaz bir kere ?

ayrıca 212 evoda kule tipi onuda hem aşağı gelecek şekilde hemde yukarı gelecek şekilde takabildim 2 anakartada mandalıyla.. az açıp aletin sağına soluna bakıp kurcaladıktan sonra mümkün herşeye bodoslama dalınmaz

• gamer_harun G kullanıcısına yanıt
    Cw neredeyse tüm markaların sorunudur. Msi da var diyip geçemezsiniz. Ayrıca para iadelerinin ne gibi bir olumsuz yanı var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Şu anakart olayını yanlışmı anladım yoksa msi Türkiyede ki anakartlarda düşük kalitedeki bileşenleri mi kullanıyor? Dediğiniz gibiyse markadan harbi soğudum hocam. Fanboy değilim ama Msi a bir sempatim var.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu hortlatiyorum ama
    sistem ne durumda merak ettim
    acaba yeni sogutucu aldinmi
    ramleri dual kullanmaya basladinmi?
    videoda ramleri single takmistin , 3 e 4. slota
    normalde 1 3 veya 2 4 yapman gerekiyor yoksa hizlari yariya duser

video guzel ama bazi eksiklikler var , baska videolar cekiceksen sunlarada dikkat et
    oncelikle anakarti , islemciyi fani ve ramleri taktiktan sonra kasanin icine yerlestirmen gerekiyor
    sonra hdd vss takip psuyu taktintan sonra arkadan kablolari gecirip kasadaki o delikleri kullanman lazim , kablolarin daginik gorunmesi hos degil
    hersey bittikten sonrada kablolari ziplemen en sagliklisi olur tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mohorame -- 18 Aralık 2017; 23:5:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonelizm

Msi, Evga(iviciey)'dan sonraki en kaliteli markadır.

Türkiyede ki popüler Markaları Sıralarsak

1.Evga

2.Msi

3.Asus

4.Sapphire

5.Zotac

6.Gigabyte

7.PowerColor

Yanlış bilgi. Türkiye'de MSI ve Asus en popüler markalardır.

Evga sanıldığı kadar da kaliteli bir marka değil millet abartmayı çok seviyor. Türkiye ve dünya pazarında tercih edilmesinin tek sebebi de dünyada global garanti veren tek marka olması ki bu halde bile satış rakamlarına baksan bir MSI yada Asus kadar satamıyor.

Dünyanın parasına sattığı GTX1060 FTW+ da daha backplate yok

Soğutma olarak da muadil fiyatta ki Giga Xtreme gaming, Asus Rog Strix, Msi Gaming X gibi modellerden geride kalıyor ve daha sıcak çalışıyor.

Global garanti dışında evga kart almak akıl işi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMD KÖLESİ -- 19 Aralık 2017; 3:48:30 >

• Mr. Hopeless kullanıcısına yanıt
    Corsair 570x
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.