Şimdi Ara

AMD Ryzen 1800X Yasaklanan Sistem Toplama Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
1.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Efsane Sistem Toplama bileşenlerin takılmasıyla 1800X ile farklı diyarlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarqe -- 17 Mayıs 2017; 21:27:29 >

• Neden ve kim tarafından yasaklandı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soğutucu montajı efsane ama ya
  • bunu toplayan bilgisayarcı kör oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasaklanması oldukça dopru bir karar
  • Intro vidyosu efsane zaten orda büyük emek var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoğunBelKası -- 18 Mayıs 2017; 1:52:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videonun özeti :
    -Efsaneee
    -Emesaaay Titanyumm
    -Offff

Yanlış bilmiyorsam işlemci soğutucusunu yanlış taktı. Bir de kasayı gösteriş şekline koptum.

Son olarak eski sistemini köşeye atmak yerine bana verebilirsin

• kasa nedir?
  • Tihilu kullanıcısına yanıt
    Soğutucunun kutusundan am4 kiti çıkmadıysa öyle takması normaldir. Ancak soğutucu o şekilde ram slotlarını kapattığı için büyük ihtimal dual channel yerine single kullanıyor ramleri şuan. Soğutucu için AM4 kiti bak dostum, ayrıca arkaya bir exhaust fan iyi olur. Sleeve kablo yada sleeve uzatma kitide gider o sisteme. Hayırlı olsun güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yoizhik

Soğutucunun kutusundan am4 kiti çıkmadıysa öyle takması normaldir. Ancak soğutucu o şekilde ram slotlarını kapattığı için büyük ihtimal dual channel yerine single kullanıyor ramleri şuan. Soğutucu için AM4 kiti bak dostum, ayrıca arkaya bir exhaust fan iyi olur. Sleeve kablo yada sleeve uzatma kitide gider o sisteme. Hayırlı olsun güle güle kullan.

Technopat'ın 2 tane pc toplama videosunu izledim. 2 videoda da Hyper 212 Evo kullanmışlardı ve içinden uygun kit çıkmıştı. Yani büyük ihtimal kit vardı fakat arkadaş nasıl kullanacağını anlamadığı için takmamış olabilir.
  • kablo toplamaya dair en ufak bilgin yok.
  • RASP kullanıcısına yanıt
    Hocam bileşenler bana ait değil. sadece izlenmesini komik bulduğum için paylaştım :)
  • Ahahhahaha süpürgeyle ekran kartına girmiş. Sonuç bu

Soğutucu montajı müthiş zaten Cooler Master dava hazırlıklarına başlamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonelizm -- 19 Mayıs 2017; 8:16:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PeacefulBoy

Ahahhahaha süpürgeyle ekran kartına girmiş. Sonuç bu

Soğutucu montajı müthiş zaten Cooler Master dava hazırlıklarına başlamıştır.

gülmeye gerek yok msi'nin her zamanki hali bu =)
    parça kalitesi yerlerde.
    eski pc'deki ekran kartı, işlemci, kasa fanları hepsini süpürgeyle çektirirdim bir yaprak kırılmazdı =)

dava demişsinde coolmasterin kendi kendine dava açması gerekmiyor mu ? yoksa coolmasterin avukatı senmisin ?
    tamam işlemci montajı hatalı olabilir, ama cpu fan takma tokasıyla soğutucu arasında 1 cm bile tolerans yoksa adam fanı yukarı doğru takmıştır =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer_harun -- 19 Mayıs 2017; 9:8:32 >

• işlemci soğutucusu takması efsane olmuş umarım soğutabilmiştir kiti takmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

işlemci soğutucusu takması efsane olmuş umarım soğutabilmiştir kiti takmadan

kardeşim birşeyi merak ediyorum siz mi yoksa ben mi rahatsızız ?
    adamla dalga geçmişsiniz ama.
    o işlemci fanını amd anakarta diğer şekilde taksan işlemci kilit tokasını kapatman çok zor olacaktır...

eğer bilgin varsa açıklar mısın ? farkındaysan işlemci intel değil. amd...
    amd işlemcilerde fan mandalla oturtuluyor. o mandal ise kule tipi soğutucularda çok zor denk getirirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer_harun -- 19 Mayıs 2017; 9:12:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer_harun

quote:

o işlemci fanını amd anakarta diğer şekilde taksan işlemci kilit tokasını kapatman çok zor olacaktır...

amd işlemcilerde fan mandalla oturtuluyor. o mandal ise kule tipi soğutucularda çok zor denk getirirsin.

212 evoyu hem amd de kullandım hemde intelde bununda ondan bir farkı olacağını zannetmiyorum ki içerisinden amd kitleri çıkıyor zaten videodaki sendne kafan hayrolsun değilsen yine kafan hayrolsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gamer_harun

quote:

212 evoyu hem amd de kullandım hemde intelde bununda ondan bir farkı olacağını zannetmiyorum ki içerisinden amd kitleri çıkıyor zaten videodaki sendne kafan hayrolsun değilsen yine kafan hayrolsun

kullandım diyorsunda bilader bak adam kule tipi soğutucu. içinden amd aparatıda çıkıyor kabul.
    yalnız yukarı değilde arkaya doğru versen nasıl yapacaksın ? mandala el ulaşmaz bir kere ?

• gamer_harun G kullanıcısına yanıt
    Msi, Evga(iviciey)'dan sonraki en kaliteli markadır.

Türkiyede ki popüler Markaları Sıralarsak

1.Evga

2.Msi

3.Asus

4.Sapphire

5.Zotac

6.Gigabyte

7.PowerColor

• quote:

Orijinalden alıntı: PeacefulBoy

Msi, Evga(iviciey)'dan sonraki en kaliteli markadır.

Türkiyede ki popüler Markaları Sıralarsak

1.Evga

2.Msi

3.Asus

4.Sapphire

5.Zotac

6.Gigabyte

7.PowerColor

o yüzden rma konuları garanti konuları bu forumda cirit atıyor =)
    populerlik kime ne veya göre sana göre mi ?
    populer oldugu için mi alınıyor yoksa ucuz olduğu için mi alınıyor ?
    her 2 ayda bir geri ödeme kampanyaları.
    ama herşey ortada. msi bariz bir şekilde vestel kalitesinde =)

türkiyede en popüler olması birşey değiştirmez. bir zamanlar vestelde çok popülerdi =)
    fan yaprak kalitesi, sonra msi'nin yan markası corsair kasalarının kalitesi, daha sonra en önemli parça olan psu'dan cw çıkması =)
    bırakın bu ayakları =) gigabyte yıllardır sorunsuz giden en kaliteli markadır.
    tutmuş en alta atmışsın =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer_harun -- 19 Mayıs 2017; 9:49:44 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.