Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Fiyat düştü demeniz bence yanıltıcı. Ekran kartını satmışsınız o nedenle fiyat düşmüş. Fiyatı düştü demen ürün içeriğinden bir şey eksilmeden eski fiyatından düşmek demek. Sizden ürün çıkmış fiyat düştü demenizi doğru bulmuyorum. Aldatıcı bilgi geldi bana |
Fiyat düştü demeniz bence yanıltıcı. Ekran kartını satmışsınız o nedenle fiyat düşmüş. Fiyatı düştü demen ürün içeriğinden bir şey eksilmeden eski fiyatından düşmek demek. Sizden ürün çıkmış fiyat düştü demenizi doğru bulmuyorum. Aldatıcı bilgi geldi bana |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bak bakalım ilanlara toplama koyup ilan fiyatı yazan var mı ? Satılabilir fiyata ilan koymuşum ayriyeten fiyatı 45 ten düşürüp güncelledim ekran kartsız türkiyenin her yerine ürün satıp youtube da video çekip binlerce insana yardımcı olup binlerce referansı olan biri aldataibilir mi yoksa bunları yazarak insanları aldatan siz değilmisiniz ? anlaşılan yeni üye olmuş birisin forumu dahi ve buradaki insanların çoğunu tanımayıp bunu yazman da garip açıkcası bak bakalım üste ne yazıyor +15 yılımızı buraya boşuna adamadık < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 4 Mart 2025; 19:34:58 > |