Şimdi Ara

Creative Sound Blasterx Ae-5 Plus PCIe 7.1 Ses Kartı ( OYUN FİLM VE MÜZİKLERDE İNANILMAZ SESLER )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Creative Sound Blasterx Ae-5 Plus PCIe 7.1 Ses Kartı ( OYUN FİLM VE MÜZİKLERDE İNANILMAZ SESLER )

Creative Sound Blasterx Ae-5 Plus -Hi-Res- 32-Bit / 384 Khz - Pcı-E Oyuncu Ses Kartı İdda etmiyorum ama bu fiyata alacağınız en iyi sas kartlarından biridir kullanan arkadaşlar iyi bilir bu ses kartını isteyen youtube kanalımda incelemesine bakabilir

Sadece test amaçlşı kutudan çıkarıldı youtube kanalımda incelemesi yapıp tekrar kutusuna koydum extra ses kartım olduğu için satıyorum yurtdışından alınmıştır faturalı garantili sıfırdan farksızdır.Ciddi alıcılar arasın boş muhabbet için arayıp mesaj atmayın lütfen !!

FİYAT: 6749 TL

Kutu fatura garanti tam Yurtdışı Amazondan alınma

YOUTUBE KANALIMDA İNCELEMESİNE BAKABİLİRSİNİZ

Web Klasöryoutube
    SES KARTI ARTISI 1.DOĞAL ORTAMA,GERÇEĞE YAKIN SESLER 2.KONSER NERLİĞİNDE MÜZİK DENEYİMİ 3.SİNAMA HİSSİNDE FİLM İZLEME 4.OYUNLARDAKİ İNANILMAZ SES KASMA DENEYİMİ 5.CIZIRTISIZ ÇOK NET SÜPER MİKROFON KALİTESİ 6.RGB AYDINLATMA DESTEĞİ SES KARTI EKSİSİNİ HENÜZ GÖRMEDİM :) SATIN ALMA LİNKİ : https://www.amazon.com.tr/Creative-BlasterX-AE-5-Plus-PCI/dp/B086W7VGNQ
    https://www.youtube.com/watch?v=rqS-fEQre5E&t=753s

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 6749 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 5 Temmuz 2025 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Bir süre araştırma aşamasındayım hayırlı satışlar dilerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.