Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Creative Sound Blasterx Ae-5 Plus PCIe 7.1 Ses Kartı ( OYUN FİLM VE MÜZİKLERDE İNANILMAZ SESLER )
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim kusura bakma ama sıfırı 6 taksit 7000 tl ,sen olsan alır mısın ? baltalamak için yazmıyorum ..bende ae9 ararken ilanı gödrüm yazdım.
-
Sıfırı şuan 8 bin tl en düşük en pahalı 12 bin 500 tl buradaki satıcılar connect game ismi daha önce hiç duyulmamış kişisel firmalar bende şunu söyleyim bilinmedik bu tarz firmalardan ürün almam almak isteyen alabilir beni ilgilendirmez ayriyeten bir şeyi idda ederken fiyat linkini koyarak yazmanı tavsiye ederim.Ayrıca fiyatta indirim yaparım ve extra bendeki üründe sıfır denilebilir inceleyip kutusuna koydum youtube kanalımda videosu da var ürün almak isteyenler oradan bakabilirler ayriyeten ben alırmıydım çok ürün alıp sattım bu tarz sonuçta türkiyenin her yerine ürün satacak 2005 den bu yana referanları olacalk ve ayriyeten youtube da ürünü inceleyip o ürünü satacak varsa baba yiğit göster :)
www.hepsiburada.comCreative Sound Blasterx Ae-5 Plus -Hi-Res- 32-Bit / 384 Khz Fiyatıhttps://app.hb.biz/o851p4LpRSFC
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 7 Aralık 2024; 17:33:23 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Ae5 plus değil, Ae7 dh de çok temiz connectgame den alınma 7000 tl
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X