bana anlatsana kanki. özelden ya da buradan cevap yoluyla. 6 kez sipariş geçtim. 1 almanya 2 polonya 3 de tr üzerinden :D polaklar yemedi iade yaparız sadece dedi iade ettirdim arkadaşa. amazon germany değişim verdi yine 1 adet işlemci geldi :(( |
AMD Ryzen 3 4100 39.1 TL (7. sayfa)
-
-
Biz Amazon.de'den aldık yanlış geldiyse tekrar gönderelim dediler, tekrar geldi yine 1 tane gelince bu sefer para iadesi yapalım ürünler sizde kalsın dediler. Aldığımız hesap amazondan sürekli sipariş veren bir hesaptı ondan kaynaklıda olabilir.
-
Resmen sonuna kadar hepsini kazanmışsınız hocam bırakmayın peşini alın TV'yi sık boğaz edin bence genel müdürlüğü
-
Türkiye ye henüz gelen yok mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim 1 adet geldi az önce :D müşteri temsilcisi özür dileyip iade işlemini başlatmam için bir sürü telefon numarası verdi arayıp kod verecekmişim vb. madem yanlış yapıyorsunuz beni uğraştırmayın dedim.
-
Dün gelmiş açtım 5 adet ama kutusuz. Sadece işlemci olarak gelmiş bana da.
-
Amazon ile görüştük iade gönderimi yapın diyor.
-
Ben yolladım hocam. Ya tutarsa dedik tutmadı yapacak birşey yok :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
türkiyede adresinizemi istemiştiniz yoksa avrupadaki akrabalara filanmı ? 5 geldiyse yine herkese 1 tane geliyor.
-
Türkiye ye geldi. İade işlemi başlattık. 5,66 TL iade olacak diye eposta geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X