Şimdi Ara

AMD Ryzen 3800XT vs 3900X ? (Oyun Kasası İçin) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sana kabaran bişey olaiblri bak dikkat et bu XT işlemcilere
  • Yani oyun için Amd tarafında 3900x gereksiz diyorsunuz? 12 çekirdek/24 iş parçacığı,70 mb cache bellek... insanın ağzının sularını akıtıyor. İ5 4690 kullanıyorum, 4 çekirdekli bir işlemci. Emülatörden pubg oynuyorum verim alamıyorum. Bir çok yeni oyunda %100 de çalışıyor.Benimde hayalimde 3900x var. Ama tabi ona geçmek demek, anakartı x570 çekip, ramide en az 16gb 3600 cl16 almak demek.Oda nereden baksan 5-6bine vuruyor bu 3 parça. Öyleki işlemcisinin eksikliğini 4k videolarda bile hissediyorsun, hızlı ileri geri sarayım derken takılıyor.O yüzden ben olsam işlemci ayağında alabildiğin en iyisini almaya bakarım.Belki alt modellerde cebinde para kalır ama oda illa bir yerlere gider.Ama üst işlemciye yatırılan para onla kalır. Şahsi tavsiyem 3700x veya bütçeyi zorlamaksa 3900x. İntel ayağı daha iyi ama verdiğin paraya amd nazaran daha az özellikli işlemci alıyorsun.Ama intelde ne hikmetse burun farkıylada olsa hep önde oluyor. :D

• Herkese teşekkürler asus x570 rog strix - 2070 rog strix super amd ryzen 3800XT olarak kasa dizdim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.