Şimdi Ara

AMD RYZEN 3900X için 360mm Sıvı soğutma önerisi ( Alphacool - Enermax - Evga ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
5.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.si Msi o su soğutmaları başvuran herkese verdi ☺️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oemci32 kullanıcısına yanıt
    kim mesela alan birilerini gösterir misin?herkese verecem iddiası ile gelmedi bir kere stoklarla sınırlıdır dedi.ben görüyorum konularda hala msidan soğutmayı alınca diyenler var demek ki herkese vermemiş.
  • Hocam msi in açtığı konuda cuma günü itibariyle herkesinki onaylandı hatta 5 gün de bile onsylanan lar , + msi açıklama yaptı başvuran herkese sıvı soğutma verilecek diye. Şuan msi x570 sıvı soğutma konusuna bakarsanız herkesin onaylandığını ve alanların görsellerini görebilirsiniz. Amacım msi savunmak değil, çok beklettiler 1 ay civarı, ama herkesinde hediyesini onayladılar

• quote:

Orijinalden alıntı: oemci32

Hocam msi in açtığı konuda cuma günü itibariyle herkesinki onaylandı hatta 5 gün de bile onsylanan lar , + msi açıklama yaptı başvuran herkese sıvı soğutma verilecek diye. Şuan msi x570 sıvı soğutma konusuna bakarsanız herkesin onaylandığını ve alanların görsellerini görebilirsiniz. Amacım msi savunmak değil, çok beklettiler 1 ay civarı, ama herkesinde hediyesini onayladılar
    ilk günlerde bir dolap çevirecek gibi durdular başvuramadık zaten herkese vermiyorlarmış falan diye isyan etti millet sonrasını takip etmedim demek ki akılları başlarına gelmiş.o zaman mesele yok güle güle kullanın.
  • 3900X in içinden çıkan soğutucusunu takıp bir süre kullanmadan hemen acele işlemci soğutucu sipariş etmeyin derim.
  • Selam;

Ben de bir adet bilgisayar topluyorum lian li pc o 11 dynamic kasasını seçtim çünkü iyi soğutuyor ve type c var diye. Kasayı aldıktan sonra farkettim ki noctua ds15 sığmıyormuş herkes sıvı soğutma öneriyor zaten bu kasa için. Neyse konuyu uzatmayayım gramersnexusun incelemesini izledim evga clc360 ile alakalı 40 desibelde soğukluk listesinde 3üncü yani sessizken de iyi soğutuyor fakat full performansda sesi 60db oluyormuş bunla beraber en düşük ısıyı bu cihazla alıyorsun. O yüzden hem ses performansda hem full güçte evga clc360 diğerlerini döver gibi. Neweggden satın alabilirsin vergili kargolu 1000 lira civarı

Kolay gelsin

• Hiç zorlamayın alın geçin hem sessiz hemde su soğutma benzeri perfomansı var.
    www.nanokatalog.com
    Scythe Ninja 5 İşlemci soğutucu SCNJ-5000 İşlemci Fanı - Nanokatalog
    https://www.nanokatalog.com/Scythe-Ninja-5-Islemci-sogutucu-SCNJ-5000-Islemci-Fani,PR-1177926.html

• Merhaba ,

işlemciyi aldım sonunda , şuan stock fanla kullanıyorum 1.25v 4.2ghz allcore, sıcaklıklar gayet güzel .
  • 3900x 4.4ghz allcore, 1.35v cpu z , stock fan 1.35v için yetersiz, bench esnasında 90-95 derecelerde.

AMD RYZEN 3900X için 360mm Sıvı soğutma önerisi ( Alphacool - Enermax - Evga )
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.