Şimdi Ara

AMD Ryzen 5 1600 8GB 240GB SSD RX560 Freedos Masaüstü bilgisayar (DK-PC-HB1601-3) 6080 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD Ryzen 5 1600 8GB 240GB SSD RX560 Freedos Masaüstü bilgisayar (DK-PC-HB1601-3) diğer yerlerde 10 bin civarlarında ama o kadar olduğunu düşünmüyorum . 7350 Tl civarında bir fiyat çıkardım + - olabilir.

• pi'yi kaç aldın der gibi doları kaç aldın diye sormak istiyorum  

• Vay ekran kartı bile var.

• hetşat kullanıcısına yanıt

RX560 çok kötü değil.

ama ram 8

• 560lı bir sisteme 6K verir miyim sanmam. USD 7-8 civarındayken bile "artık sıfır toplanmaz abi" diyorduk şimdi kesinlikle toplanmaz bu ne? 3 ay önce 5800'e 1600AF, 1650 Super, 8GB hazır sistem almıştım. Şu an satsam veya yükseltmek istesem (ki RAM almaya çalışıyorum hala) ikinci el tercih ederim.

• Yusuf1653 kullanıcısına yanıt
    Doları her an değiştiği için o aradan çıktı, ucuz satmak istemeyen ya da nakite hızlı döndürmek isteyenler piyasayı belirliyor. Çok kararsız kaldım, dedim bizim Dh tayfa daha iyi bilir.
  • Kesinlikle hak veriyorum ama 2.el fiyatları araba piyasasında ki gibi sıfırları ile yarışıyor ve garantisi olmayan ne işlem gördüğü bilinmeyen makineler ile dolu
  • :D süper sistem ama mario oynamak için belkide mario kart qıuwojhweıuthnsfhefplg

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.