AMD Ryzen 5 2400G with Radeon Vega Graphics 3.60 GHz işlemcim var ve Windows 10 işletim sistemim lisanslı ancak Windows 11 güncellemesi yapamıyorum TPM 2.0 desteksiz diyor işlemciye. Çözüm yöntemi varmıdır arkadaşlar? |
AMD Ryzen 5 2400G with Radeon Vega Graphics 3.60 GHz
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Win11 iso indir, rufus ile usb ye yazdır. Bende i5-7200u var aynı yöntemle yaptım.
-
Technopattan alıntı, nasıl yapılacağını incelersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
işletme bilgisayarım ve çok yazılım ve ayarlar olduğundan dolayı her halukarda sıfırdan yüklemeden güncellemem gerekmektedir.
-
bu şekilde windows 10 format atmadan direk windows 11 güncellemesi yapabilirmiyiz? Her halukarda içerisinde bulunan bütün lisanslı yazılımlarımın ve odbc ayarlarının gitmemesi gerekmektedir.
-
-
Bir faydası oldu mu?
-
Her halukarda Windows 10 işletim sistemimi sıfırdan kurmadan yüklemem lazım ancak youtube'e bir metodu deneyerek güncellemeyi denedim %65 lerde yaklaşık 10 saat bekledi ve sonradan reset atarak %22 lerde yükleniyor kapatmayın dedi sonra kendi reset attı ve windows 11 yüklenmemiş oldu. Acaba neden olabilir nasıl kurabilirim?
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X