Şimdi Ara

Amd Ryzen 5 2600 (850TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
3
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Amd Ryzen 5 2600 (850TL)

04.09.2019 tarihinde Hepsiburada' dan almıştım. Kutusundaki kağıtta yazdığı gibi garantisi 3 yıl ise 1 yıla yakın daha garantisi var. Kutudan çıkan fanıyla stok hızında kullanıldı. Kutusu, kutu içeriği ve e-faturasının çıktısı da verilecek. Kargo işleriyle uğraşmak istemediğim ve güvenmediğim için sadece elden alışveriş şeklinde düşünüyorum. Aklıma gelenler bu kadar, merak ettiğiniz atladığım bir şey varsa sorabilirsiniz.

Yer: İstanbul - Fındıkzade(avrupa yakası) ve yürüme mesafesinde civarı.

Fiyat: 850TL (Takas kesinlikle düşünmüyorum.)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu işlemci neredeyse amd en stabil çalışan işlemcisi bundn R5 3600 geçtim bin pişman oldum işlemci kafasına göre ısınıp voltaj atıyor ekran kartını tam potansiyelinde kullanamadım çok uğraştım sonra saldım. R5 2600 ise 👌 iyi satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReDLaX kullanıcısına yanıt

Hocam stabilite biraz da kullandığınız anakart ve voltaj/frekans değerleriyle ilgili. R5 2600 kullanıyorum 3600 ile kıyaslanabilecek seviyede bir işlemci değil kesinlikle yüzde 30 performans farkı var bir kere.

• Michael Giacchino kullanıcısına yanıt

Ben ASUS TUF GAMING B450-PLUS  r5 260 kulandım

msi b450 gaming plus max  r5 3600 kulandım

tabiki daha performans lı çalışıyor ama sorunlu ve sıkıntılı bir işlemci. Anakart lık bir durum yok banane voltaj ından okadar para veriyorsun birde ince ayar yapmak zorunda kalıyorsun r5 3600 aceleye gelmiş bir işlemci biraz araştırma yaparsan çok şikayetleri olduğunu görüşürsün fotumlar da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaj attim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @ Knight of Rose 'a biraz önce teslim ettim, hayırlı olması dileğimle.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] AMD Ryzen 7 1700
    2 yıl önce açıldı
    Amd ryzen 5 3600
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.