Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
AMD Ryzen 5 3600 + fan = 1800 tl
-
-
Pm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
6 taksit 3200 tl. Gaza gelip aldım. Yoksa lazımda değildi :)
-
Arkadaşlar, fiyatta pazarlık yok. 1750 tl olmamız mı diye yazmayın lütfen. 50 tl için bu işlemciye kaçırdığınıza değmeyecek.
-
"vBuuren" arkadaşımıza satılmıştır arkadaşlar.
-
Her insanla ticaret olmuyor hocam malesef ayıp etmiş.
Malesef oluyor böyle şeyler iş yüzünden kargo sorunu yaşadığını ve alıcı arkadaşın parayı yollayıp dilediğinde müsait olduğunda yolla dediğini kendisininde CPU yu kutulayıp komşusuna bıraktığını onun kargolayacağını iddia etti ben yakıştımı diyince benimle anlaştıktan sonrada aynını uygulayabilirdi bana geri dönüp CPU şuan kargoya doğru yola çıktı arkadaş kargoda siz parayı yollayın dediğinde yok illa sen götüreceksinmi diyecektim anlamadım gitti.
Çok ayıp etmiş
-
Hesabımda parayı görürüm, ertesi gün kargoyu yollarım. Bu kadar. Referanslara biraz bakın, yorumları görürsünüz. O nedenle fiyatlarım ve sattığım ürünlerde hesabıma parayı gönderen ucuza ürünü kapar ve mutlu olur. Nice mutlu alışverişlere inşallah.
Mesajlaşırken almaya niyetlenen shadowdancer isimli arkadaş ile aranızda "hesabıma parayı atan malı götürür" yada benzeri bir konuşma geçmişmiydi yoksa gerçekten arkadaşa yarın görüşürüz dedikten sonra başkasına mı sattınız?
-
Bana yerın haberleşiriz dedi bende müsait olunca yazar diyerek bekledim bir baktımki forumdan bildirim geldi satmış
Hocam dedim belki bir ihtimal kendisine göre o anlama gelen yani biraz üstü kapalı birşeyler söylemiştir ama siz farketmemişsinizdir ama anlaşılan öyle birşey de yok.. Olan olmuş artık geçmiş olsun
-
Problem yok amaç ticaret olduğu kadar insan tanımak sıkıntı değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İlan sahibi arkadaşım dün WhatsApp da bana ok yarın kargoya hazır olurum diye sözleşip başkasına satmak ne?
|
Benzer içerikler
- google play bakiyesi nakite çevirme
- hasta maması
- ankara imei atan yerler
- true tone neden bozulur
- gonal f 900 fiyat
- 16k televizyon
- ps4 pro ne zaman çıktı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X