Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 AMD Ryzen 5 2600X - MSI B450 GAMING PLUS MAX Satın Al 19 Kasım 2021 15:24 1 1 AMD Ryzen 5 2600X - MSI B450 GAMING PLUS MAX Kkasa 2 yıl önce vatan bilgisayardan topladım. İşim yazılım geliştirme üzerinedir. Hem oyun oynayıp hem de iş yapar düşüncesi ile topladım ama bir kaç kez oyun oynamaya fırsatım oldu. Oldukça tertemiz yorulmamış bir bilgisayardır. Kasa ve parçaların kutuları, faturası vs. mevcuttur. Ürünleri mi parça parça satıyorum.Anakart ve işlemci için istedim ücret;1850 TL dir.Corsair Hydro Series H45 Performance CPU Sıvı Soğutma Sistemi330 TL dir.İstanbul incirli-ömür metrobüs durağından elden teslim edebilirim.Diğer ürünler için teklif atabilirsiniz;https://forum.donanimhaber.com/amd-ryzen-5-2600x-msi-b450-gaming-plus-max-oyun-bilgisayari--151120666Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün HyperX Cloud II Oyuncu Kulaklık Gri AMD Ryzen 5 2600X - MSI B450 GAMING PLUS MAX AMD Ryzen 5 2600X MSI B450 GAMING PLUS MAX Oyun Bilgisayarı