Şimdi Ara

AMD Ryzen 5 3600 için Anakart ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: me.ke

Aynı işlemciyi ben de almayı düşünüyordum fakat ana kart konusunda kafam karışıktı açıkcası bu konuyu bulmak bana çok iyi geldi. Hali hazırda herhangi bir sorun yaşamadınız umarım. Ben ekran kartı olarak amd 5700 xt düşünüyorum, oyunla çok alakam yok açıkcası arada belki o da çok nadir benim için video kalitesi çok önemli özellikle 4k hdr içeriği sorunsuz oynatabilecek ve tv yada monitöre kayısız aktaracak bir sistem arayışı içerisindeyim. Tavsiyeye ziyadesiyle ihtiyacım var. yardımcı olursanız sevinirim.
    Ekran kartı konusunda bir tavsiye vermem yanlış olur. Amd ekran kartı konusunda hiç bilgim yok. Ben ekran kartında uzun zaman önce amd-ati vs. kullanmamaya karar verdim. Nvidia bu konuda daha iyi. İşlemci çok ısınıyor mutlaka bir sıvı soğutma veya kule tipi cpu fanı alın. 3600 gibi bir işlemciye bu stok fan hiç olmamış. Anakart olarak memnunum ama ramleri 3600 mhz alsanız daha iyi olur. QVL listesinde corsair 3200 mhz yok ben aldım ama bir kaç defa kurulumda problem çıkarttı. Bilgisayarı tuş bolumunden kapatırsam anakart kendini korumaya alıyor. Pil çıkartmak zorunda kalıyorum. Ben ramlerin mhz değerlerine yordum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.