Şimdi Ara

Amd Ryzen 5 5500 92.6c??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ryzen 5 5500 işlemcimi yeni aldım sayılır. Stok fan ile üzerindeki termal macunuyla kullanıyorum. Bugün yaklaşık 23+ sekme opera ve 1 sekme Chrome açıkken (hepsinde canlı yayın videolar vardı) genel olarak 80-89c arasında gidip geliyordu hatta ara ara 90+ üzerine çıktı ve maks. 92.6c gördüm. Sonrasında şüphelenince bi yandan cs lol tarzı oyunlar açtım diğer yandan da yan ekranda twitch vb. açıktı ve cidden 90ların üzerine çıkıyor öyle aman aman zorlayan oyunlar da değil yani. Ekran kartı sıcaklıklarım normal. Sadece işlemcim anormal ısınıyor, sizce nerde sorun olabilir? Hayır fanı da yanlış takmadığıma eminim yani

Amd Ryzen 5 5500 92.6c??

• Stok soğutucularla normal sıcaklıklar maalesef. Kule tipi veya 240mm sıvı soğutmalı fan ve kaliteli bir termal macun ile

kafan rahatlar.

• curve optimizer ile undervolt yapmayı deneyin.

• Din Djarin kullanıcısına yanıt

performansa bir etkisi olur mu hocam

• OptikForm kullanıcısına yanıt

ya evet aslında ben de değiştirmeyi düşünüyordum en azından bi snowman m200 tarzı basit bi şeyle ama bi çok farklı forumda r5 5500 için stok yeterli diyorlar aslında

• Zeke_ Z kullanıcısına yanıt

Normalde yeter de 2 tarayıcı 24 sekmeye yetmiyor.

• Montajı yanlış yaptınız yada eski işlemcinizden kalam termal macun ile taktınız düye düşünüyorum. Arkadaşımda var bu işlemci kesinlikle bu sıcaklıklar normal değil.

• sulobey10 kullanıcısına yanıt

yok hocam kendi sıfır fanıyla birlikte taktım yani belki depoda falan kurumuşsa diycem ama jelatini bile duruyordu. montaj kısmı kafama takıldı yani ilk defa yapmadım sonuçta ama ne bileyim belki de dediğiniz gibidir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.