Amd ryzen 5 G mi X mi?
-
-
X'lerde dahili grafik yokki. Mecbur G alacaksın.
-
Yani X ler ile bu programlarda sıkıntı mı yaşarım ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ceremoYani X ler ile bu programlarda sıkıntı mı yaşarım ?
X serisinde bilgisayarı hiç kullanamazsın ekran kartın olmadan. G serilerinde ise bilgisayarı normal olarak kullanırsın ancak bahsettiğin programlar ekran kartı gücüne ihtiyaç duyoyrsa sıkıntı yaşarsın.
Edit: Tabi 5000 serisinden bahsettiğimizi varsayıyorum, 7000 serisinde X modellerini ekran kartsız kullanabiliyor olman lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcskn -- 14 Kasım 2023; 19:27:37 > -
Bu iyi haber o zaman.
Evet 5000 serisi düşünüyordum ama eğer 7000 X modellerini ekran kartsız kullanabileceksem onu düşünürüm. Ama bu kesin bilgi mi?
-
F serisi hariç evet ama am5 anakart ve ddr5 ram gerekiyor, maliyet yükselecektir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet olmadı o zaman :((
Yine 5600 G ye döneceğiz..
Teşekkür ediyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ceremoBu iyi haber o zaman.
Evet 5000 serisi düşünüyordum ama eğer 7000 X modellerini ekran kartsız kullanabileceksem onu düşünürüm. Ama bu kesin bilgi mi?
Niye x kullanmak istediğini anlamadım ama illada x yazacak diyorsan ve görüntü almak istiyorsan x'den sonra 3d de yazması gerekiyor.
AMD Ryzen 9 7900X3D
AMD Ryzen 9 7950X3D
Bu işlemciler hem x hem görüntü verir.
-
7000 serisinin hepsinde(f hariç) entegre gpu var hocam, 3d ile alakalı bir durum yok.
Biliyorum ama konuyu açan arkadaş x yada g arasında kaldı ya hani. Ben de hem x hem görüntü verecek olanları yazdım.
-
Hocam normal x serisi de görüntü veriyor zaten 7000 lerde, 3d nin arkadaşın istedikleriyle bir bağı yok.
-
Arkadaşlar hepinize de çok teşekkür ediyorum. Ben maliyet artışını düşünmemiştim. X serisi güçlü diye okumuştum onun için sormuştum. Gerekli bilgiyi edindim, tekrar teşekkür ediyorum. 🙏🙏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X