Bildirim
Yeni R5 1600 12 NM çıktı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
program hatası -
aida 64 de 12 nm diyor pinnacle ridge yazıyor bir de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 11 Eylül 2019; 22:46:54 > -
Yarın işlemci gelince bakacağım ben de. Enteresan görünüyor. Farklı program da aynı şeyi söylüyordu. Zamanında HD 5830 ekran kartlarında olduğu gibi AMD yine minik jestler mi yapıyor yoksa? -
Hocam bir de rica etsem cinebechmark r15 single core testi paylaşır mısın? Bir bakalım ne farkı çıkıyor? -
akşam koyacağım eve geleyim -
İşlemci geldi, Çin üretimi olduğu yazıyor. Bazıları Malezya oluyordu.
Ayrıca Malezya olanalr 2016 ibareli, bunda 2017 ibaresi var. Bakalım kendi içinde minik bir revizyon görmüş olabilir. -
bende de çin malı yazıyor. cpu z fotosu bekliyorum -
7 gibi evde oluyorum montajı yapıp bakacağım, bakalım ne gibi farklılıklar var. -
soğutucuyu takmada başarılar diliyorum dün ben küçük çaplı kriz geçirdim plakaya bir türlü değmiyordu vidalar -
200ge ile gelen fan var onu koyarım üzerine, hoş onun et kalınlığı çok daha az soğutmada etkisi çok az olur ama en azından pc yi çalıştırıp cpu z ye bakacağım için çok da zor olmaz.
Teşekkürler umarım ben de krize girmem. -
nerden aldınız ürünü? -
-
14 nm olanlar revizyon B1 olarak geçiyor. Sizin işlemci B2 revizyon, yeni üretim. -
-
2600 leri AMD 1600 diye ucuza satıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim ramler 2666 dual 4 tane kullanıyorum, vidalar zaten yalama oldu elimi falan kestim dün biraz sabah her yerim tutulmuş bunla uğraşırken anakartı sökecektim ne olduysa ekran kartını sökünce vidalar girmeye başladı 2 saat takamadığım şeyi ekran kartını sökünce takabildim
bf1 de oldukça iyi performans alıyorum ilk defa şu oyunu fps düşüşü olmadan oynuyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 12 Eylül 2019; 20:59:33 > -
Yok hocam 2*8 ramler. Yalnız masaüstünde 3066 mhz de mavi ekran yiyince 3000 e geri çektim, bf1 e girdim oynuyorum fakat darboğaz oluyor ama 70 in altına inmiyor. Gerçi bendeki Vega 56 işlemcinin darboğaz yapmasını normal buluyorum bu durumda. Yük altında 200ge nin soğutucusuyla 79 u geçmedi bakalım. -
değerler bayağı fazla benim 63 oluyor en çok
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
14 nm olanlar revizyon B1 olarak geçiyor. Sizin işlemci B2 revizyon, yeni üretim.
|
Bende şuan şahsıma yazdığın mesajla karakterini gayet iyi anladım bravo
İlerde işlemcimi upgrade edebileceğimi bunun için sağlam bir kart aldığımı düşünemeyecek kadar sığ görüşlü olduğunuda ayrıca anlamış olduk! |
seneler önce athlonx2 işlemcim phenomx4 olmustu. aynı anlayış devam ediyor anlaşılan
|
Benzer içerikler
- matlab sistem gereksinimleri
- pbo nedir
- 4060 ti için işlemci
- tray işlemci nedir
- intel vtx nedir
- mediatek dimensity 9300+
- ryzen 9 9950x3d
- helio g100
- tpm 2.0
- amd en iyi işlemci
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X