c8dh güzel olmuş ama en az 5bin diyorum ben o anakarta. 6bin e falan da gelebilir. |
AMD Ryzen 5000 Zen 3 İşlemciler [ANA KONU] (18. sayfa)
AMD Ryzen 5000 Zen 3 İşlemciler [ANA KONU]
(En Son Oy Tarihi: 17.1.2025)
-
-
bugün yeni işlemci çıkıyor, bizim türk satıcılarda eski işlemcilerin fiyatını yükseltiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 8 Ekim 2020; 15:10:23 > -
x570 crosshair viii dark hero güzel olmuş tasarım açısından hem makyaj görmüş hemde fan olmaması üst seviye x570 anakart almayı düşünenler için bir alternatif olabilir.
Asıl merak ettiğim konu x470/b450 kartlara ne zaman destek gelir? Beta bios muhabbeti tam olarak nasıl olacak ? Çoğu kullanıcı bu sorunun yanıtını bekliyor aslında.
-
Nasıl bir yazılkm yaptılarsa bağlamışlar dolar kuruna yükselince anında yükseliyor. Düşünce düşmüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
vallaha çok güzel de tek yakışmayan 2 adet ram slotu olmuş keşke 4 olsaymış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: umcoderSelam dostlar ben Asus TUF Gaming B450M-PRO S modelini almıştım. fakat işlemci alacağım zaman 5000 serisinin geleceğini öğrendim. Bu seriyi destekler mi anakartım ? Bilginiz var mı acaba.
Destekler.
-
X modelinde 2 Adet ram slotu bilerek yapılan bir tercih.
Bu anakart extreme overclock anakartı, extreme oc anakartlarında 2 adet ram slotu bulunur(apex, dark, oc formula vs.).
2 Adet ram slotu bulunan anakartlar ile bellek overclocku daha iyi oluyor. Direct>Daisy Chain>T-Top
4 slot unify;
+5100mhz
2 slot unify x;
+5300mhz 5800 max
İsteyen 4 slotlu UNIFY modelini alabilir 20 dolar daha ucuz;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 8 Ekim 2020; 16:25:14 > -
Fiyatları konusunda bir bilgi var mı?
-
UNIFY X 300 Dolar
UNIFY 280 Dolar
GAMING CARBON 220 Dolar(Karşılaştırma için yazdım)
İnsanlar direk şu şekilde düşünüyor; "280 dolara B550 niye alayım, X570 alırım" Fakat B550'de 4.0 destekliyor üstüne B550'de fan yok. 280 dolarlık UNIFY'nin vrm kalitesi 700 dolara satılan X570 Godlike'dan(Daha doğrusu tüm X570 anakartlardan)yüksek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 8 Ekim 2020; 17:12:30 > -
-
Beklenen gün geldi çattı. Umarım b450 anakartlar için bir güzellik yaparlar da birde anakart için uğraşmayız.
-
Son 112 dakika :)
-
vallaha 100 dakika kala 19 bin izleyiciyi geçti .. son dakika 100 bini geçicek gibi. :)
-
Biz bu dikine acimadan cikan kurla babayi alacaz gibi...
-
Hangisini alayım?
Mısır patlattım kola aldım birde nolur nolmaz diye kebap söyledim bekliyorum
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X