Merhaba;
2020 yılında aldığım bilgisayar kasamı satmak istiyorum. Hiçbir donanımın sorunu sıkıntısı yoktur. Sadece tasarım işlerimde daha hızlı render ve sonuç alabilmek için sistemimi yenileme ihtiyacı duyuyorum. Bu nedenle değiştirmek istiyorum.
Tüm parçaların kutuları da mevcut. Ancak parça parça satmak ile uğraşmak istemiyorum. Full kasa satışıdır.
Şu ana kadar çıkmış tüm oyunları full grafik ayarları ile donma kasma yada fps düşüşü olmadan oynayabiliyorum. Dileyen alıcılar istedikleri benchmark programı ile test edebilirler. ANKARA’da yaşayan kişiler dilerlerse evime gelerek PC yi inceleyebilir, test edebilirler.
Kasa yada herhangi bir donanım parçasında en ufak bir kozmatik sorun da yoktur. Çizik darbe vs hiç olmamıştır. Sürekli düzenli olarak tozu alınmış, temiz kullanılmıştır.
Kasa içerisindeki RGB ledlerinde de hiçbir sorun bulunmamaktadır. LED kumandası da mevcuttur. Ancak ben kullanmadım hiç. İhtiyaç duymadım. Alıcı dilerse kullanabilir.
Kasamın özellikleri şu şekildedir;
İşlemci: AMD Ryzen5 5600X Soket AM4 + Wraith Stealth 3.7GHz 36MB 65W 7nm İşlemci
Anakart: MSI MAG B550 Tomahawk AM4 DDR4 5100(Oc) Hdmi Dp M.2 USB3.2 RGB ATX Anakart
Ekran Kartı: AMD Radeon RX 6800 XT 16GB 256Bit GDDR6 PCI-E 4.0 Ekran Kartı
RAM: G.Skill Trident Z Neo RGB 32 GB (2x16) DDR4 3600 MHz
PSU: Corsair RM Serisi RM850 850W 80 Plus Gold Güç Kaynağı
SSD: Samsung 970 Evo Plus 1TB 3500MB/3300MB/s NVMe M2 SSD Disk
Sıvı Soğutma: Corsair CW H100 RGB 240mm Çift Fanlı Sıvı Soğutucu
Kasa: XIGMATEK Overtake 6x120mm Fan + Rainbow Led Bar USB3.0 Gaming Kasa
Talep Edilen Fiyat 29bin TL dir.
Alıcılar isterlerse görüntülü görüşme yaparak kasanın halini inceleyebilirler.
Soru, görüş ve yorumlarınızı bekliyorum.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.