Yani sıfırı saten bu para nerdeyse hocam,, neden böyle fiyat belirlediniz merak ettim ??
Yanında hediyesi mi war ??
itsuptome
kullanıcısına yanıt
anakartin içine sevgisini katmış olabilir..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Arkadaşlar siz boş konuşmaya devam edin. Ben 16 parça ürünün 13 ünü koyduğum fiyatlardan sattım zaten. Onlara da sizin gibi böyle boş boş fiyat yorumu yapanlar vardı. Ürünler tıkır tıkır satılınca arkasından bakakaldılar, siz zaten bu kafalarla anca yorum yaparsınız. Forumun eski tadı yok boş beleş insanlarla dolmuş, beğenmediğimiz sarı site kırmızı sitedeki alıcılar daha düzgün artık. Zaten ürünlerin 2 sini forumdan 11 ini o sitelerden sattım...
forumda enayi insanlar olmadığı için burada 2 sari sitede 11 urun satman gayet doğal, bir başarı elde etmedin yani brom.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
oinblgue
kullanıcısına yanıt
Evet evet hocam aynen sizsiniz 2008 den beri forumdayım bana forumu öğretiyorsunuz...
Bu arada anakartta satıldı.
Forumda genelleme yapmayım işini hakkıyla yapan ve fiyat veren alım satım yapan tanıdığım 3 5 insan dışında gerisi hep ölücü, biz ona enayi değil ölücü diyoruz..
5k ya sattığım monitöre forumdan 3.5 ve 3.8 teklif geldi yukarısı yok.
1.800 e sattığım ql120 4 lü fan ve kontrolcüye forumdan 1200 teklif geldi,
1300 TL ye sattığım 980 pro 512gb a forumdan 800 TL teklif geldi
5.500 e sattığım işlemciye forumda 4k verenler vardı sıfırı zaten o fiyatlar diyip ki sattığım gün sıfırı 7300 TL di en ucuz
Yazıyımda utansın millet görüp, o yüzden bana boş yapma kardeş sen kendi işine bak ben kendi işime bakıyorum zaten ürünleri de çatır çatır sattım satıyorumda...
Konunun altına gelip boş boş yorumlar yapma, isteyen 5 e satar isteyen 10 a satar isteyen sıfır fiyatına satar seni ne ilgilendirir kimin neyi ne kadara sattığı??
Bide içine sevgisini katmış diye boş boş yorumlar çok komiksiniz...
Kimse zengin değil, insanlar sıfır almak isteseydi forumlarda ya da ikinci el ilan sitelerinde fiyat takibi yapmak zorunda kalmazdı. Sizin de anlamadığınız şey şu, yıpranmış ürünler için insanların düşük fiyat teklifi yapması ölücülük değil, mantığın gereğidir.İkinci el yıpranmış ürününüze sıfıra yakın fiyatlar isterken biraz olsun utanmanız gerekir. Burda üyelik tarihi mi yarıştıracaz?