%8 mi ??? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AMD Ryzen 7 9800X3D tanıtıldı: İşte fiyatı, özellikleri ve performansı (2. sayfa)
-
-
359usd ile baslayip 2 ay sonra 329 sabit fiyatla satsa millet ortaligi yikar.
Ama meydani bos bulunca onlarinda .... Kalkti .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20K üstü olursa Avrupa'dan alırım herhalde. Eş dost gelip giderken rica edip. Şu anki fiyatlandırmada 7800 ile Avrupa aynı.
aynısını yıllardır İntel 'de yapmadı mı? AMD olmasaydı hala herkez 4 çekirdekli Quad İşlemciler kullanıyordu. Amd hak etti. AMD olmasın bak intel C2D işlemcili kasa toplardık.
-
Ben intel yapmadı mı dedim? Şuan AMD her nesilde çekirdek sayısını ya da performansı ikiye mi katlıyor? AMD neyi hak etti tam olarak insanları enayi yerine koymayı mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam,Sadece oyun için 7900x ten 7800x3d ye geçmeye değer mi? (4k+4090).Ya da 9900-9950x3d yi mi bekleyim?
-
türkiye de ki aç gözlü satıcılar efekti ile 700 dolar olur
-
Değmez hocam. Oyun için 9 bin serisi 7800 varken gereksiz. Öyle bir oyun da yok. 7800x3D 2-3 yıl daha da fazlasıyla yeter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeShah -- 5 Kasım 2024; 12:41:11 >
Asyadaki fabrikalar da yolunu bulmuş en ufak bir sallantı minik bir deprem olsun fabrikadaki üretim makinelerimiz hassas ayarları bozuldu deyip her defasında zam yapıyorlar bahane hazır.
480 Euro/Dolar ile listelenmiş. Türkiye'de bu rakam 18 bin bandında olmalı. Sonuçta diğer ülkelerde de bir vergi ve kar ekleniyor. 480 dolar bunun toptan fiyatı değil... 16.350 TL yapıyor şu anda. 18 bin TL üzeri her rakam aslında bizim için satıcıların kendi arasında anlaşıp kendi fiyatını koyduğunu gösterir. Dilerim amazon global bir rakam üzerinden satışa sunar. Çünkü 21'den listeledikten sonra 23 yapan şirketler var. Büyük ihtimalle 23'e de her türlü satar mantığı ile piyasaya Türkiye'de fazla çıkacak. Böyle olursa Yurtdışından alacağım.
-
la diğer ülkelerin satış fiyatı o nerde kar ekliyor şu milleti savunma!
-
Arkadaşlar R7 9800X3D MCLK=BCLK kaçta kullanabiliriz X870 Tomahawk anakartta? Ve 7000 serisindeki gibi geç boot olma sorunu devam ediyor mu?
-
Savunmuyorum eleştiriyorum.
valla hocam kardeşimle ryzen7600 pc yi takasladım 10sn ryzen5600le boot oluyor oh be dedim. çok sıkışırsam alır bi 5800x3d ve rtx 5060 5070 güncellerim kendimi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashris -- 7 Kasım 2024; 21:57:10 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X