Şimdi Ara

AMD Ryzen 7000 Zen 4 [ANA KONU] 5nm, DDR5, PCIe 5.0 (336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
7.482
Cevap
121
Favori
294.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

AMD Ryzen 7000 Zen 4 [ANA KONU] 5nm, DDR5, PCIe 5.0
  • Msi x670e Carbon kullanıyorum. Denediniz mi hocam, nedir durumlar 🙏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 28 Mayıs 2024; 16:26:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İşteyim yükleyemedim, akşam yükleyeceğim. AMD Ryzen 7000 Zen 4 [ANA KONU] 5nm, DDR5, PCIe 5.0 

Edit: Biosu yükledim, ilk sefer sistem açılmadı. Kapatıp tekrar açmak zorunda kaldım, şu an sorun görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuasarFX -- 28 Mayıs 2024; 20:9:50 >
  • armory crate maalesef zayıf bi program hala geliştirilmesi gerek benim anakartta da durum aynı , yeni chipset gelmiş ama armoury de 5.v gözüküyor sizinki gibi. Asus yazılım konusunda üzüyor. Tüm sistemim Asus. 3 yıl garantiside hikaye.

Led'ler içinde bi güncelleme yayınlıyorlar bazen, sonra rgb led ler sapıtıyor illaki temiz kurulum istiyor.

sanırım bir dahaki sefere MSI a geçiş yapacağım. MSI da da problem olunca servis sıkıntı asus ile aynı service point. Yetkili servis'de çöp. Üzgünüm. Büyük firmaların tek bir nokta da yetkili servisi olmasıda saçma.

• Bu Asus anakart onarımlarına bakan firma SMS Infocomm değil miydi gençler? Burası ümraniye'de bulunan bir servis, bir kaç sene önce arkadaşın bir anakartını oraya yatırmıştık. Servisleri, işleyişleri felan fena değildi. Bu aralar kuzenimin anakartını servise yollayacağız; anakart Asus'un baba anakartlarından bir tanesi olan Rampage V Edition 10. Ram slotlarının siyahları çalışmıyor. Bu anakartı nereye yollamamız gerekiyor? Service Point'mi yoksa SMS İnfocomm'mu?

SMS İnfocomm garantisi bitmiş kartlara ücretli onarım da yapıyoruz demişti.

• FIREWALL kullanıcısına yanıt

ben x670e-f yi service point'e yolladım. Tek servis var diye biliyorum. Asus müşteri hizmetlerini arayın yardımcı oluyorlar ups ile gelip alıyorlar yada istnbuldaysanız direk servis point e götürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 31 Mayıs 2024; 11:25:35 >
  • FIREWALL kullanıcısına yanıt

Asus Gigabyte MSI sadece Servispoint bakıyor ve Mecidiyekoy de...

• Arkadaşler şöyle bir sorunumuz var. AMD Ryzen 7000 Zen 4 [ANA KONU] 5nm, DDR5, PCIe 5.0
    Bios sürümü:AGESA ComboPI 1.1.7.0 Patch A
    Çözümü nedir bunun?
    Sistem açıldıktan sonra sorunsuz çalışıyor, eski sürüme geçersek sorun yok 65 sn açılıyor. Kullanan arkadaş yazılımcı render animasyon vs işleri yapıyor,bu bios sürümünde programlar sorunsuz çalıştığı için eski sürüme geçmek istemiyor. Tek sıkıntı açılış süresi uzun.
    Sistem:
    Anakart: msi x670p
    Cpu. : R9 7950x
    Ram : Corsair 6000mhz expo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hilas28 -- 31 Mayıs 2024; 12:38:26 >

• Hilas28 kullanıcısına yanıt

Tamamen Biosla alakalı bir durum.

Yeni işlemciler için çıkan son bioslar buglı o yüzden bu tarz durumlar ortaya çıkıyor.

1.1.7.0 biosuna bende güncellemiştim,açılma süresini neredeyse 2 katına çıkartmıştı ve chipsetle ilgili sorun yaşamıştım;sata ssd'lerini çıkartılabilir harici olarak görüyordu,bende eski stabil biosa geri döndüm,şuan sorunsuz devam ediyor.

Son 2 biosla(AGESA 1.1.7.0 ve 1.1.8.0) ilgili X670E Carbon kullanıcıları şikayetlerini paylaşmışlar bir kaç tanesini atıyım.

X670E Carbon Bios numaraları şu şekildedir.

AGESA ComboPI 1.1.7.0 Patch A updated for next-gen CPU. (7D70v1G1)

AGESA ComboPI 1.1.8.0 updated. (7D70v1H)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digital Reaction -- 31 Mayıs 2024; 13:15:9 >

• Digital Reaction kullanıcısına yanıt
    Eyvallah teşekkür ederim bilgi için. Bakalım bizim ihtiyarı ikna edecekmi.:)

Rica ederim hocam.

Benim sorunsuz kullandığım bioslar şu şekilde ki ben biosda çok fazla ayarı özelleştiririm,hepsinde de ayarlarım stabil ve sorunsuz çalışmıştı.

AGESA ComboPI 1.0.0.7c updated.

AGESA ComboPI 1.0.8.0 updated.

AGESA ComboPI 1.1.0.2b updated.

AGESA ComboPI 1.1.0.2b Patch A updated.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digital Reaction -- 31 Mayıs 2024; 13:28:16 >
  • AMC A kullanıcısına yanıt

Hocam +4 pin takmak elzem değil ancak AMD takılmasını öneriyor. Anlık voltaj sıçramaları ya da O.C yapılırsa gerekli olduğu söyleniliyor.

+4 pin bende de takılı değil :)

• i Am Not Dead kullanıcısına yanıt

Bu ayar kapalıyken ramleri OC yaptığımda hata alıyorum, açtığımda ve ramleri OC yaptığımda hata almıyorum.

6200Mhz stabil çalışıyor bu ayar açıkken.

• furerg kullanıcısına yanıt

Hocam psu da ekstra bi güc girişi var gibi ama ya ben oturtamadım yada uyumlu değil😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digital Reaction kullanıcısına yanıt

Ben de çıktığı gün 7D70v1H'i yüklemiştim, açılış süresi uzadı doğrudur, ilk seferde de sistem açılmadı. Şu an kullanıyorum stabilite sorunu yok fakat MCR ayarlamama rağmen geç açılıyor.

• Kritik bir güvenlik veya performans güncellemesi gelmediği sürece ben daha da güncellemem,zaten sistemi maksimum verimde kullanıyorum.

Bundan sonra gelecek çoğu güncelleme de yeni işlemcilerin verimliliği için olacaktır.

Hocam geçmiş olsun o ne öyle benim 10.9 saniyede açılıyor o bile BIOS ya da bileşenlerde sorun mu var acaba dedirtiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uzun süredir takip etmiyordum X670e-e için Asus geçen ay 2007 sürüm BIOS yayınlamış. Bir önceki 1905 sürümdeyim son sürümü yükleyen var mı tavsiye eder misiniz yoksa hiç kurcalamayayım mı

• siteamsorunsali S kullanıcısına yanıt

e-e aynı model anakart sahibiyiz. ben yükledim bir fark görmedim. benim sistem 30 saniyede açiliyor bios ayarlarını da yaptığım halde ilk aldığım günden bu yana böyle.

• AMD Ryzen 7000 Zen 4 [ANA KONU] 5nm, DDR5, PCIe 5.0
  • 
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.