Şimdi Ara

AMD Ryzen 9000 işlemciler ortaya çıktı: İşte modeller ve daha fazlası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
3
Favori
2.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çekirdek sayıları hakkında detaylı bilgi sahibi olmadığımdan konuya ilişkin yorumlar aklımı karıştırmaktan başka bir işe yaramıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Intel'in insani sıcaklıklarda çalışabilen bir işlemcisi var mı? ( Takip etmediğim için soruyorum )

AMD'nin bari 65W tasarımlı X olmayan işlemcileri var, AMD nin 7000X serisi işlemcileri de marjinla fayda açısından saçmaydı bari normalleri mantıklı.

AMD nin de hala 6/12 işlemci çıkartması ve dahi 4/8 APU çıkartması da segment olarak normal ama AMD'nin özellikle 5000 serisi hala fiyat olarak çekici iken yeni serisinin 8/16 başlaması daha çekici hale getirirdi AM5 i

• zadnxcom kullanıcısına yanıt
    Sen buna ne laf yetiştiriyon kardeşim? Yazdığım mesaja karşılık tek bir savunma argümanı bile yazamamış inteli sanki anası babası gibi savunandan objektif ve mantıklı açıklama mı bekliyosun? Adam gitmiş amd nin 3d v cache teknolojisini bile bak "gelişme, sadece oyun için iyi falan" da demiyor direk "çöp" diyor. Sence bu adam amd ağzında kuş tutsa kalkıp alkışlar mı? dünyada oyun sektöründe ve donanım sektöründe 3d v cacheyi bir Allahın kulu bile eziklememişken gelmiş böyle bi mürüvet oda bizim Türkiyemizden gelmiş onu bile eleştiriyor

Bu intel baskılı tshirt falanda giyiyodur dışarda istediği kadar ansiklopedi yazsın. Alıntısına bile daha yeni baktım boş insan.

"Mesajımı hatırladığınız için dert olmuşum mutlu oldum tşk" cart curt yazmış bu sadece lol valorant cs go gibi rekabetçi oyun oynayan insanlara 8-12 çekirdek falan kakalamaya çalışır boşver. Çekirdek sayıları niye artmıyormuşmuş

Ulan daha 8 çekirdeğin 8 çekirdeğini bile efektif kullanan bir oyun daha ÇIKMADI BİLE

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Boşnak Ağa kullanıcısına yanıt
    5800x3d im ile o kadar mutluyum ki oyunlarda %30-35 kullanımı geçmeyince ve senin savunduğun intel işlemciler gibi 150-180 watt çekmediği için mutluyum.

Acı senin intelinin 3d v cache ile ilgili bir adım atamamasıdır merak etme sadece oyun oynayan adama fön makinası gibi güç tüketen intel işlemci kakalamayazsın kusura bakma sadece 100-105 wattta çalışan 5800x3D im ile tasarruf ettiğim elektrik faturasından git kendine bi şarap al benden olsun.

Yallah. 3Dv cache hakkındaki görüşlerini yabancı teknoloji forumlarında çevirtip paylaşsam "bu adam intelin % kaç hisse sahibi" diye sorarlar direk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Playstation 6 X3D işlemciler ile gelirse,Intel GG.

• Bakalım intel ne yapacak

• 7800X 3D hala kral Kalacak gibi

• 1 yıldır ryzen 9 7950x ve MSI B650 TOMAHAWK Wi-Fi anakart kullanıyorum. Çıkışından 1.5 yıl geçmesine rağmen adam akıllı stabil SoC voltajı düşük bir bir BIOS yayınlayamadılar. ASUS anakartlarda keza işlemciler EXPO Profiline dahi yükseltmede yanıyordu, millet SoC voltajını manuel olarak 1.25 e çekiyor ama ben bunu sağlıklı bulmuyorum çünkü milyar dolarlık şirketin birçok mühendisinin bunu yapabilme yetisinin bulunduğuna inanıyorum. Sırf stabil BIOS olmadığı için RAM lerimi 1 yıldır 4800Mhz de kullanıyorum. Daha DDR5 in 7000 serisi işlemcilerinde ki bu sorunu çözmeden paragöz AMD yine yeniden farklı işlemcilerini tanıtacakmış. Intel 2 yılda bir soket değiştiriyor diye gidip AMD aldım memnunum da eyvallah ama MSI en iyi anakart üreticisi olmasına rağmen birçok Beta BIOS daha stabil ve geçen ay ki BIOS sürümünde %30 luk kısmın M2 portlarından bir tanesi ve USB 3.2 portlarından 2 tanesi çalışmıyordu. Adamlar çalışan şeyi bozup bir sonraki güncelleme de biz bunları düzelttik diye yeni BIOS yayınlıyorlar. Umarım yeni çıkaracakları o işlemciler için olan anakartların SoC voltaj değerleri düzgün değerler de olur da insanlar manuel olarak bir şeyler yapmak bi ton takla atmaz..

• Boşnak Ağa kullanıcısına yanıt

Üstat bir tek solitaire keyfimiz var onu da çok görme, 9950x3D çıksın değiştireceğim. x670E anakartı bu yüzden aldım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.