Şimdi Ara

AMD RYZEN İŞLEMCİLERİ ASUS PRİME B350 ATX İLE UYUMLUMU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün Hepsiburada da indirim var ve bazı parçaları bugün almak istiyorum. Bu anakarta amd ryzen takabilir miyim ve RX480 ile crossfire yapabilir miyim? (ilerideki zaman için). herkes asus prime b350 plus almaya çalışıyor ama ben bu fiyata atx anakartında olduğunu gördüm.

Teşekkürler

• başka bir forumda bana o kırmızı b350 plus asus un crossfire için uygun olduğunu söylemişlerdi,bende sepete onu attım,sabah kalktığımda tüketmişlerdi :/ ama vatan da x370 in özelliklerine baktığımda altta grafik vardı, sadece x370 sli destekliyor yazıyordu. Benimde kafam karıştı.
  • x370 üst seviye oluyor ama overclock için asus b350 plus da oluyor. ama benim bilmediğim bu atx modelide olur mu? çünkü daha uygun fiyata.
  • AM4 B350 chipsetler Ryzen Cpu yu overclock edebiliyor fakat SLI ve Crossfire sadece X370 chipsette oluyor. Sadece Crossfire olabilen modellerde mevcut Asus B350 plus gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegasustoni -- 17 Mart 2017; 20:2:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crossfire biraz lüks sadece bana oc yapabilen hem işlemci için hem ekran kartı için bir anakart lazım. Ve bu arada Sapphire RX480 8gb ekran kartı ile Asus Prime b350m-a anakartını almış bulunuyorum. şimdi Ryzen r5 serisini bekliyorum.

Umarım beni bu sistem uzun bir süre götürür...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.