Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Fiyat Düştü! Satılık MSİ Z370 Gaming M5 Anakart + Intel i5 8600K (Delid) İşlemci Satın Al 8 Şubat 2022 09:58 1 1 Fiyat Düştü! Satılık MSİ Z370 Gaming M5 Anakart + Intel i5 8600K (Delid) İşlemci Dostlar selam,Yakın zamanda sistemi yenilediğim için eski anakartım MSI Z370 Gaming M5'i ve delid yaptığım işlemcim i5 8600K'yı satıyorum. Anakartın hiçbir sorunu eksiği problemi yok. Becerikli ve stabil bir kart. Youtube'da bir sürü inceleme mevcut. Tüm kutu içeriği de tam olarak vereceğim. Hepsiburada'dan alındı, faturasını da vereceğim.i5 8600K işlemcim de gerçekten inanılmaz soğuk çalışan bir işlemcidir. Başlıkta da belirttiğim gibi işlemciye delid uygulaması yapmıştım Delidsiz aynı işlemcilere göre 20 dereceye yakın daha serin çalışıyor. Merak edenler değerlere şuradan bakabilirler:https://www.cursedhardware.com/topic/3194-i5-8600k-delid-sonu%c3%a7lar%c4%b1m/#comment-100814Resim temsilidir, isteyen olursa kartın fotoğrafını çekip yükleyebilirim.Anakartı ve işlemciyi mümkünse birlikte satmayı tercih ederim. İkisi bir arada 2.600 TL. Ayrı ayrı isteyen olursa anakart 1250 TL, işlemci 1650 TL'dir.Ankara'da elden teslim alabilirsiniz veya önce ödeme ardından hemen hemen aynı saat içinde kargo şeklinde yapabiliriz alışverişi. Kargo alıcıya aittir.İyi alışverişler.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık MSI 1080 ti Gaming X Trio Fiyat Düştü! Satılık MSİ Z370 Gaming M5 Anakart + Intel i5 8600K (Delid) İşlemci SATILIK Sıvı Soğutma Parçaları, CPU soğutucu, Kasa Fanları vs. Satılık Logitech G19 Klavye