Şimdi Ara

Satılık MSI 1080 ti Gaming X Trio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık MSI 1080 ti Gaming X Trio

Sadece oyun için kullanıldı, hiç mining yapılmadı. Nasıl yapıldığını da bilmiyorum açıkçası.

Faturası ve kutusu vardır. Garantisi bitmiştir. Son derece temiz, sorunsuz ve performanslı bir karttır. Yanında bir adet yedek fan da verilecektir. Ankara içi deneyerek alabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 9250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• 10000 çok. Forumda 6binlere kadar 1080ti lar bulunabiliyor. 7bine sıfır 6600xt, 10,5bine 6700xt ler var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fre4k -- 26 Mayıs 2022; 11:5:25 >
  • fre4k kullanıcısına yanıt

Kim verir 10500 6700xt ye 8-9 arasına düştü onlarında fiyatları ben 14 bine rtx3080 buldumda satıldı hemen.Kartlar ucuzluyor.

• Evet ben yazdıktan sonra 6700xt ler epey düştü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çoksa çok. Satın almazsınız olur biter. Lütfen gereksiz yorum yapmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI GTX 1080ti Gaming X Trio
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.