Madem güncel o vakıt beni 3600 den 5800x e taşı (anakart aynı), bide bayram şekerimi göndert . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AMD Ryzen Kullanıcı & Tartışma Konusu: 668 Kullanıcı (Güncel) (375. sayfa)
-
-
Al bakem
-
Öpiyim Mito ağam, şekeride çuvalnan göndert, ayı gibi yiycem. Hayırlı bayramlar bu arada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tamam akşamdan benim jetin bagaja 10 çuval koydurdum bayram namazından sonra kapında şekerler iyi bayramlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 2 Mayıs 2022; 0:7:54 > -
MSI B350 Tomahawk için 7A34v1Q4(Beta version) BIOS yayınlandı ve Resizable BAR desteği eklendi.
- Description:
- - Update to AGESA ComboAm4v2PI 1.2.0.7.
- - Improve the intermittent performance stuttering issue.
- - Change the default setting of Secure Boot.
-
Beni de listeye ekleyebilir misiniz? Bir de daha iyi nasıl sonuç alırım acaba.
-
arkadaşlar ilginç bir sorunla bugla karşılaştım.x570 Tuf 4403 ftpm çözüm biosunda.özellikle ram overclock ediyorsanız.
amd cbs>>umc >dram timings
ve
amd overclock>dram timings bölümlerini autoda bırakın ve dokunmayın.enabled yapınca sistem boot etmiyor bilginiz olsun.overclock yazan yeri enabled yapmayın autoda bırakın.ama 2 menüde de var bu sayfa.hem cbs hemde amd overclock bölümünde.ikiside autoda olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 5 Haziran 2022; 23:48:11 >
-
Adama böyle tükürdüğünü yalatırlar AMD 2 sene 300 serisi anakartllara 5000 serisi işlemci DESTEĞİ yok dedi biosları küçük dedi şimdide e postalarla müşteri dileniyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 9 Haziran 2022; 1:10:59 >
-
Hocam benim ab350m anakartı hala kullanıyorum ama ryzen 5 5600 ile
-
Arkadaşlar merhaba,
Dün akşam asus TUF Gaming X570-Plus anakartımı asus sitesinden indiriğim bios update (Update AMD AM4 AGESA V2 PI 1.2.0.7)dosyası ile güncellemek istedim.
Güncellemeden sonra bilgisayarım siyah ekrandan ileri gitmiyor. Windows açılmıyor. Bu sorun ile karşılaşan arkadaşlar var mı? Ne yapmalıyım?
-
Bende aynı kartı 3700x le kullanıyorum. biosu 1.2.0.7 e güncellerken bios patladı. Siyah ekrana döndü, neyseki yedek bios ve ilk nesil işlemciyle çözdüm. Ama artık ikinci ram slotu (kırmızı) çalışmıyor tek ram e kaldım.
-
Deme yaa! Geçmiş olsun...Yandık o zaman. Bende eski işlemci de yok, biosun yedeğini de almamıştım. Ram çok önemli benim için.
Başka Kurtuluş yok mu?
-
Garantisi henüz bitmedi, tamir veya değişim yaparlar mı?
-
x570 bizimkilere göre çok yeni bir anakart, yedek biosu çalıştırmak için eski işlemciye ihtiyacı olacağını sanmam. Asus'larda kart üzerinde Flashback butonu olması gerek, bir araştır istersen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 17 Haziran 2022; 15:54:2 > -
Çok Teşekkürler, bir araştırayım...
-
tek ram takıp dene olmazsa servise durumu anlat belki garanti var diye tekrar bios yükleyip düzeltirler.. bir de anakatında flashback varsa onunla önceki biosa dönüp dene
-
Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler, biosu restledim ve usb bellek ile güncelleyince bilgisayar açıldı.Ama yeni güncellemeyi pek beğenmedim.
Bilgisayarı hazırda beklete alınca bazen açılmıyor. Reset atınca açılıyor. Bir önceki sürümde daha stabildi.
-
yani şimdi ben asus b3 350m-A borduma son bios update i yaparsam , 5600 cakarsam calıscak mı ,
calısmayacak mı :D ona gore anakart masarafı yapmiyim
sitesinden bakınca desteklemiyor yazıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axe190780 -- 21 Haziran 2022; 20:35:5 > -
En son gelen 1.2.0.7 agesa kodlu bios ile ilginç bir sorun yaşıyorum. Anakartım Asus CH8 Hero için 4201 yükledikten sonra bazen, özellikle çok uzun saatler bilgisayar kapalı kaldıktan sonra açmak için power tuşuna bastığımda bilgisayar başlamıyor. Tepki vermiyor.
PSU'nun üstündeki güç tuşundan açıp kapatınca yani elektriği tamamen kesip yeniden açınca sorun düzeliyor.
Sanırım BIOS'ta boot sıkıntısı var. Eskiden bir ara coldboot problemleri olduğundaki gibi.
Önceki sürüm BIOSta böyle bir sorun yaşamıyordum. (1.2.0.6 Agesada)
Buna ne sebep olabilir? Bilgisi olan varsa önerisi olan paylaşırsa sevinirim.
Güç kaynağında, ekran kartında, ramlerde ya da sistemde hiç bir sorun yok.
Yük altında sorunsuz çalışıyorlar.
-
.......
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara -- 23 Haziran 2022; 19:51:48 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X