Arkadaşlar işlemcim ryzen 5 3550H. Bugün laptobu açtım bir zaman sonra Program Ekle/Kaldıra girdim ve Amd Ryzen Master Sdk diye bir dosyanın bugün yüklendiğini gördüm . Doğruyu söylemek gerekirse internetten fazla bir bilgi alamadım . Bu nedir ne işe yarar uygulaması yok ki içini inceleyim . Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. |
AMD Ryzen Master SDK: Donanımını Kontrol Et, Performansını Optimize Et
AMD Ryzen Master SDK, AMD Ryzen işlemcilerinizi kontrol etmenize ve performanslarını optimize etmenize olanak tanıyan bir yazılım geliştirme kitidir. Ryzen Master SDK ile aşağıdakileri yapabilirsiniz:
- İşlemci Ayarlarını Ayarla: İşlemci frekanslarını, voltajlarını ve güç limitlerini ayarlayarak performansı optimize edin.
- Bellek Ayarlarını Yapılandır: Bellek hızlarını, gecikme sürelerini ve alt zamanlamalarını yapılandırarak bellek performansını geliştirin.
- Fan Eğrilerini Kontrol Et: İşlemci ve kasa fanlarının hızlarını kontrol ederek sistemin soğutma performansını iyileştirin.
- Gerçek Zamanlı İzleme: İşlemci sıcaklığı, frekansı, voltajı ve güç tüketimi gibi sistem metriklerini gerçek zamanlı olarak izleyin.
- Profil Oluştur ve Yönet: Farklı performans profilleri oluşturun ve bunlar arasında hızla geçiş yapın.
Ryzen Master SDK, aşağıdakiler gibi gelişmiş kullanıcılar için uygundur:
- Hız aşırtmacılar
- Oyuncular
- Sistem yöneticileri
- Donanım meraklıları
Ryzen Master SDK ile donanımınızı kontrol edebilir, performansını optimize edebilir ve sisteminizin tam potansiyelini ortaya çıkarabilirsiniz.
Ek Bilgiler:
- AMD Ryzen Master SDK, Windows 10 ve üzeri işletim sistemleri ile uyumludur.
- Ryzen Master SDK'yı kullanmak için bir AMD Ryzen işlemciye ihtiyacınız vardır.
- Ryzen Master SDK, AMD'nin web sitesinden ücretsiz olarak indirilebilir.