Şimdi Ara

Amd Ryzen Serisi sıcaklık düşürme ve overclock rehberi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
483
Cevap
44
Favori
27.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FoxPark

Default test yapmıştım zaten ona göre karşılaştırma yaptım normal değerdeydi
    Çözebildiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Merhaba evet çözdüm kaldırdım uygulamayı başka bir siteden indirip tekrar kurdum sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

Merhaba evet çözdüm kaldırdım uygulamayı başka bir siteden indirip tekrar kurdum sorun yok.
    Sorun program kaynaklıymış yani sevindim

Hayırlı bayramlar

Evet öyleymiş teşekkür ederim sizede hayırlı bayramlar.

• ryzen 5 3600 işlemci

msi b450m pro vdh max anakartı

Arctic Freezer 34 eSports DUO soğutucum ile sınırları ne kadar zorlayabilirim sizce.

Ortalama kasa içi sıcaklığım şuan için boşta 40-45 derece, oyunlarda 65 i geçmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparagas39

ryzen 5 3600 işlemci

msi b450m pro vdh max anakartı

Arctic Freezer 34 eSports DUO soğutucum ile sınırları ne kadar zorlayabilirim sizce.

Ortalama kasa içi sıcaklığım şuan için boşta 40-45 derece, oyunlarda 65 i geçmiyor.
    1.3ile 1.35 arası alabileceğiniz max hıza kadar zorlarsınız. Üstü için 90 derecelere çıkar bence bu soğutmalar için 1.35 üstü yetersiz.

• örnek vermek gerekirse 4400 için 1,3 - 1,35 arası denenebilir mi?
  • asparagas39 kullanıcısına yanıt
    işlemci şansınıza bağlı.

ben 4.4 için 1.24 verıyorum. siz belki 1.2 vereceksınız belkı 1.4 .. bunu bılemeyız.
  • Cevap için teşekkürler. Videonuz da çok yardımcı oldu,bilişim kanallarında bile bu kadar detaylı ve basit kaynak bulamamıştım.(yabancı kanallar dahil)

İyi Bayramlar.
    rica ederim ..

kolay anlasılır olması ıcın ugrasmıstım ve basarmısım sanırım

iyi bayramlar.
  • Bu arada imzanıza da bakıyorum ama göremedim, ekstra soğutucu olmadan mı o değerleri aldınız acaba.

Eğer öyleyse rekor sizde olabilir çünkü kimse inanmıyor.

1,1v ile alan var ama kaynak istiyorlar cvp vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asparagas39 -- 24 Mayıs 2020; 15:12:33 >
    yok colormaster lite 120 var.. kucuk sıvı sogutma.

stok sogutucu ılede 4.4 1.24 ile bu değerı alırdım dıye tahmın edıyorum. ama 90 derecelerde gezerdi

şöylede bırakayım

Amd Ryzen  Serisi sıcaklık düşürme ve overclock rehberi

Amd Ryzen  Serisi sıcaklık düşürme ve overclock rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 24 Mayıs 2020; 15:21:10 >

• Sözüm meclisten dışarı demeliydim.
    estf

240lık yada 360lık bır radyator alıp 4.5 de kullanma gıbı bır hedefım var bakalım
    Sizle beraber denemelerimizi yapalım bende de b450 tomahawk ve 3600 ikilisi var arctic duo ile. bayramdan sonra denemeler yapacağım faydalanırız. İlk amd tecrübem olacak. Rehberde güzel oldu :D tşkler hayırlı bayramlar

Birde şu cinebench de bazısı stok 500 çıkarken bazısı 480vs çıkıyor misal. Bunun silikon kalitesiyle alakası varmıdır acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süleyman Çakır. -- 24 Mayıs 2020; 15:32:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Süleyman Çakır. kullanıcısına yanıt
    ısınma ıle alaksı var. 4.2 ye boost edemıyordur ısınınca o sebeblede düşük sonuc verebılıyor bazen...

ayrıca üstte arkadasın basına gelmıs ındırdıgı program sıkıntılı ımıs sılıp baska yerden yukleyınce sorun cozulmus
  • 2600x i 4.0 ghz 1.35 te sorunsuz kullanıyorum. Hiçbir sıkıntım yok çok şükür 4.2 ye çekme gereği duymuyorum. 4.2 için 1.4 falan vermek gerekecek muhtemelen. Noctua işlemci soğutucusu ile kullanıyorum stok işlemci değil. Ama kullanıp da güzel değerler alan biri varsa haberdar etsin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvana08 -- 24 Mayıs 2020; 17:45:18 >
  • nirvana08 kullanıcısına yanıt
    4GHZ i anca 1.35 ile yakaladıysanız 4.2ye cıkmaya bılır.

ben 2600 kullanırken 4.1 e 1.3 ile cıkıyordu. 4.2 içinse 1.4 istiyordu.
    İlk şahidi olmak isterim umarım kalas mıydı, öyle bi işlemci gelmez
  • Süleyman Çakır. kullanıcısına yanıt
    Hazır evde iken şimdi başlıyorum, detayları paylaşıyor olacağım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.