Şimdi Ara

Amd Sistem Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

Saol arkadaşım önerileriniz icin.. Yalnız yazdıgın ekran kartı zaten 154 $ o fiyattan daha ucuza 120$ 512 mb HIS ATi X1300 DDR2 PCI-EXP var.. Şimdi bu aradaki farkı anlamıyorum.?

128 MB nerde 512 mb nerde

Dostum ekran kartlarında mb herşey değil kesinlikle.Mesela bende önceden 256 mb'lık asus9250 vardı;fakat 128 mb'lık 6600GT benimkini süründürür.Neden?ekran kartında bit önemlidir;veriyollarının kaç adet olduğu ve çalışma frekansları önemlidir.Bu mb olayına hiç kulak asma
    quote:

Asus Amd A8NE NF4U S 939 PCIEX16 4
    Asus Amd A8N5x NF4 S939 DDR 400 PCI-EX

Bu Anakartlardan hangisi daha iyi Peki ?

A8NE daha iyi.Çipseti daha yeni ama bende 5x var ve çok çok memnunum...

Bu arada ben sana cillop gibi sistem yapmışımPara ayırtabilirsen 6800GT veya 7600;veya x800GTO-GTO2 al ekran kartı;yoksa da bunu al.Gözüm kapalı alırdım ben sana önerdiğim sistemi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 10 Nisan 2006; 2:18:51 >

• quote:

Arkadaşlar amd 3000 veya 3200 bi sistem kurmayı düşünüyorum..
    Buna uyumlu Anakart Ekran Kartı Güzel Performans alabilcegim bi şekilde
    Konfigürasyon yazarsanız sevinirim.
    Oyun + İnternet İçin

1000 YTL Civarı fiyat limitim vardır.

Yardımcı olursanız cok sevinirim..
    Kalın Saglıcakla..

Dostum bende bir süredir yeni bir sitem yaratma derdindeyim ve ayırdığım bütçe seninki kadar aşağı yukarı, bu amaçla bir aydan ziyade yurt içi ve dışı araştırma yapıyorum. Eğer hem geleceğe yönelik (ki pc arenasında gelecek hiç uzun vadeli değildir) AMD64 939 soket güçlü bir sistem kurayım, hemde iyi bir ekran kartı alayım dersen bu bütçe yetmez, en az 1100$ harcamak gerekir. Ben şöyle bir çözüm ürettim kendime; ATI RS482 chipsetli iki ayrı 939 soket anakart buldum, ikiside güçlü ve gelişmiş, üzerlerinde X300(SE değil) grafik çipi var, üstelik hem Dvi hem Vga çıkışları olduğu gibi TV out ve SV çıkışlarıda var, bu pratikte 4 ayrı görüntü kaynağına bağlanma olasılığı demektir, X300 ile sorunsuz hemen herşeyi yapabilirsin, eğer bana yetmiyor dersen(valla bana yeter) ileride ikinci bir video kartı alıp ekleyebilirsin, iki karttada hem pciex16 hem pciex ve hemde pci yuvaları sebil. Kartın biri MSI diğeri DFI marka, bu kartları yurt dışından inceledim, DFI pek çok hardware test sitesinde editorun seçimi olmuş (benim seçimimde oldu), ben siparişlerimi yurt dışına verdim, fiyatlar daha hesaplı olduğundan dvd writer ı dl ve laser etiket yazıcılı seçebildim hemde bir usb satelite tv receiver ekledim bütçeyi aşmadan, hemde Athlon64 3200+ yaparak(Kingston 1024Mb dual DDR), böylece hem çok güçlü hem kaliteli hem geleceğe yönelik teknolojileri barındıran ve hemde eksiksiz bir multimedya pc kuracağıma inanıyor ve aynı yolu tavsiye ediyorum.

Anakartlar: MSI AMD 7191-050 ATI RS482M4-ILD S0C939 DUALDDR

DFI RS482 Infinity Socket 939 DUALDDR

Sağlıcakla...

• saol arkadaşım önerilerin icin..

A8Ne Dual core NF4u
    Amd Athlon 3000+ 1.8Ghz Box 939
    1 Gb Ram Twinmos
    200 Gb SAmsung SATA2 Serial ata
    17 Lg Flat
    128 Mb Winfast Px6600GT TDH XTRM PCI exp 16

Bunu düşündüm nasıl sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmitcarsi

saol arkadaşım önerilerin icin..

A8Ne Dual core NF4u
    Amd Athlon 3000+ 1.8Ghz Box 939
    1 Gb Ram Twinmos
    200 Gb SAmsung SATA2 Serial ata
    17 Lg Flat
    128 Mb Winfast Px6600GT TDH XTRM PCI exp 16

Bunu düşündüm nasıl sizce?

Eski AMD sistemi,gayet güzelmiş :D
  • Abi adam 800 usd ye sistem toplamış ve 1200 ytl yazmış ya. Şuan 2400 lira yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BRO EAGLE B kullanıcısına yanıt
    Harbi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.