Merhaba arkadaşlar staj parasını boşa harcamak yerine böyle bişey yapmayı düşünüyorum parçaları tek tek alıcam intel alıcaktım ama düşük bütçede amd daha iyi olduğu için böyle bişey topladım bundan iyisini olabilirmi dhdeki öneride bunu bulmuştum fiyat ne kadar düşerse benim için o kadar iyi oyun oynanıcak cs go lol vb oyunlar ama kaldırırsa iyi grafikli oyunlar hayırda demem
Seçtiğiniz bileşenler gayet güzel. Anakart varsa UD3P modelini alın yoksa seçtiğiniz model de olur.
Nacizane tavsiyem 2.el bölümüne bakmanız, eğer sistemi komple 2.el düşünmüyorsanız en azından ekran kartını 2.elden alarak sistemin performansını çok arttırabilirsiniz. Çünkü ekran kartını alacağınız paralara garantili ve daha üst seviyede kartlar alabilirsiniz. Bu sisteme sıfır yada sıfır ayarında R9 280 3GB bulabilirsiniz mesela 2.el bölümünden.
Amd sistem alma vs. diyenlere aldırmayın, bu bütçede size pentium aldırmaya çalışanlar dahi olur, kulak asmayın. Bu bütçede gayet güzel bir alternatif amd. Ama şöyle bir durumu belirteyim, CS GO yada LOL gibi oyunlarda intel amd den daha iyi performans verir. Sistemi 2.el alırsanız i5 e çevirebilirsiniz yani. Hayırlı olsun
parça parça alıcağım için böyle bişey düşündüm ikinci el i5 bir sistem ne kadara geliyo peki ?
parça parça alıcağım için böyle bişey düşündüm ikinci el i5 bir sistem ne kadara geliyo peki ?
Testerenecmi hocanın paylaştığı sistem , gösterdiğin amd sistemden daha performanslı kardeşim hele de oyun için toplamayı düşünüyorsan.Ciddi bir fiyat farkı da yok o sistemi düşünebilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme