Şimdi Ara

Amd sistem topladım kafamda soru işaretleri var ve sizce uygunmu bileşenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet yukarda gördüğünüz gibi amd sistem topladım sizden yardım istiyorum sadece bir kaç şey kafamda soru işareti bıraktı.
    AMD FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB Önbellek 125W 32nm İşlemci almak istiyorum

MSI R9 280 Gaming 3G GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı almak istiyorum

Kingston 16GB (2x8GB) HyperX Beast DDR3 1866MHz CL10 XMP Ram almak istiyorum

Gelelim kafamda kalan soru işaretlerine:

1-Bunların yanında birde ASUS CROSSHAIR V FORMULA-Z 990FX/SB950 AM3+ Anakart mı almalıyım yoksa daha ucuza MSI 970 GAMING AMD 970+SB950 AM3+ anakartmı almalıyım?

2-Ekran kartı paylaşımsızmı onu bilmek istiyorum paylaşımsızsa daha iyi demişlerdi.

3-Bu topladığım sistemin kaç watt power supply , ne marka , ne özelliği olması gerekli sizce?

4-Ne tür bir kasa almalıyım sizce XIGMATEK SHOCKWAVE VEKTOR 80PLUS 750W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA iyimi yoksa başka power supply fazlamı sizce 750W ?

5-Kingston 240GB V300 Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 450MB / Yazma 450MB)
    WD 3.5" 1TB Caviar Green Intellipower Sata 3.0 64MB Cache Harddisk sizce bu 2 si iyimi?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.

• Yokmu bilen arkadaşlar yaa
  • 20dk olmuş konuyu açalı, bu acele neden ?

Intel sistem toplaman daha iyi ve performanslı olur, anakarta o kadar para vermene gerek yok Amd sistem için, ayrıca işlemciye soğutucu alman lazım vs.

Max. bütçen nedir ?
  • 3000 civarı max bütce intel toplamak için baya bi para yığmak lazım ben en iyi sisteme göre hareket ediyorum soğutucuyu unutmuşum hangi soğutucuyu almalıyım birde
    ASUS CROSSHAIR V FORMULA-Z 990FX/SB950 AM3+ Anakart mı almalıyım yoksa daha ucuza MSI 970 GAMING AMD 970+SB950 AM3+ hangisini almalıyım sizce bu ekran kartına ram'a uygun MSI 970 Gaming yetermi yani onu soruyorum uygunmu ? ve en önemliside sisteme ne kadarlık güç kaynağı almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therap50 -- 4 Şubat 2015; 13:16:39 >
  • o paraya intel de alınır i5 4590 felan (intelci felan değilim :) bi de 8320 al boşa 8350ye para verme 59-80 tl arası bi soğutucu bi de msi gaming anakart yeter, dediğin kasa da iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman tanrim asla amd sistem alma seni bundan kurtarmak isterdim ama beni dinlemezsin sen.Bende fx 6300 vede 8320 kullandim cop yani birsey diyemem herkes kizacak cunku herkes ucuz amd kullaniyor ucuz diye.
  • I5 4460
    Msi z97 gaming3
    Wd blue 1tb
    Msi gtx970 gaming
    G-skill ripjaws 4×2 gb
    Zalman z3 plus
    Corsair vs600 600w

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8350 ile msi gaming anakart uyumu olur değilmi ben onu merak ediyorum güç kaynağı yeterlimi kasanın peki başka bir güç kaynağı almama gerek yok değilmi
  • therap50 kullanıcısına yanıt
    1- 970 gaming yeterli
    5- paylaşımsız tabiki
    3- en az 12v kanalından 500w vermesi iyi olur mesela vs 550 iyidir
    4- kasa gayet iyidir at kenara bulunsun fazla psu goz çıkarmaz
    5- harddiski blue, SSD yi samsung veya SanDisk al derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    http://tr.msi.com/support/mb/970-GAMING.html#support-cpu
    Destekler psuda gerçek 80 plus ise yeterli gelecektir.
  • AhmetY58 beklediğim cevap senden geldi çok teşekkür ederim yardımların için sence 550W psu yetermi yoksa kasada bulunanı kullansam yetermi harddisk ve ssd marka yardımın içinde çok teşekkür ederim ve işlemci için hangi marka fan alsam yeterli olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therap50 -- 4 Şubat 2015; 13:43:54 >
    Yazdığım 550 olan psu yeter ama çoğu kalitesiz 550w pusulanın psu alırken 12v kanalından ne kadar verdiğine bak en az 500w versin benim yazdığım 504w veriyor yazdığın kasadaki psu her türlü yeter hatta ilerde aynı karttan bir tane daha alıp cf bile yapabilirsin

Lütfen cevapla butonunu kullanarak cevaplayınız

• Peki fan olarak ne marka almalıyım?
  • Düşünebilirsin

Amd sistem topladım kafamda soru işaretleri var ve sizce uygunmu bileşenler
  • AhmetY58 Gerekli tüm cevapları vermiş başlıkta Amd sistem topladım kafamda soru işaretleri var demişsin fx6300 kullanıyorum amd hakkında sorular sorabilirsin
    Ben zalman kullanıyorum tavsiye ederim gerçekten çok sessiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.