Şimdi Ara

AMD sistem topluyorum bi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    (333MHz/384Kb Cache/754pin)
    EPOX 8KDA7I nFORCE3 Anakart
    80 GB 7200-SATA Sabit Disk
    512 MB DDR-400 MHz Bellek
    Ati 128 MB Radeon 9250 VGA
    Philips 107E 17" Flat Ekran
    ATX USB Kasa, 1.44MB Fdd
    Q Klavye, Scroll Mouse
    Tümleşik Ses + 10/100 LAN
    52x32x52*16 DVD Combo Writer,

evet arkadaşlar EPOX 8KDA7I nFORCE3 SATA Anakart mı yok sa ASUS K8V-X SATA mı hangi anakart... benim marka tutkum yoktur.. Nforce3 chipset mi yok sa Via K8T800 VIA VT8237 chipset mi işimi iyi görür.. bir de ben bu sistem de pinnacle 9 programı ile video encode edeceğim nasıl? iş görür mü? (bütçem kısıtlı , çok yüksek konfigürasyon alamam.. özellikle sempron 64 bit mi alayım belki ileride pinnacle 9 un 64 bit sürümü çıkar ne dersiniz?
    sağolun

• yani sistem iyi sayılır çünkü bütçe kısıtlı diyon ama video encode ler için inteller AMD den daha iyi performans verir bunu da belirtim.
  • birde eyer bu sistemi alırsan 2*256 veya 2*512 yapmayı unutma dual ddr çalışması için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DOĞANSERİOUS

yani sistem iyi sayılır çünkü bütçe kısıtlı diyon ama video encode ler için inteller AMD den daha iyi performans verir bunu da belirtim.

Birader yardımın için sağol da.. ben de bir kaç siteden okudum intel ile amd video encode de başabaş. arada bir kaç puan fark var ( birebir frekans eşleşmesinde ) bence celeron alacağıma hem daha az para veririm hem de oyunlarda intelden daha çok performans alırım dedim.. bana intel amd önerisi değil de anakart önerisi yaparanız Epox nforce3 mü asus via kt8oo mü?
    yine de sapol DOĞANSERİOUS kardeşim
  • kardeş amd atlon al ve 9250 yi 9550 yap
  • kardeş athlon az bir fark var arasında sempronu tavsiye etmem
  • amd ile epox anakartların daha uyumlu olduğunu duydum.....ekran kartı bütçe kısıtlıysa 256 mb 9550 yap ..yoksa oyunlarda sorun yaşayabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.