Şimdi Ara

AMD SİSTEM VS İNTEL... Arada kaldım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam O.C konusunda dünya derecem yoktur ama kendi çapımda anlarım. Custom sıvı soğutma ile de o.c yaptım, hazır sıvı soğutma ile de, hava soğutmayla da, stok fanla da... Kısacası kendi çapımızda bilgimiz vardır takdir edersiniz ki...

O.C yapacak kişinin nelere ihtiyacı olduğunu O.C un ne demek olduğunu bilen herkes anımsar sanıyorum.

Öncelikle düzgün bir soğutma ve stabil, agging sıkıntısını göze aldıktan sonra elimize güzel bir güç bırakan bir PSU gereklidir.

O.C tan anlamadığımı nereden çıkardığınızı bilmiyorum fakat bu ikisi olmazsa olmaz. Öte yandan anlamıyor olsaydım da yazdığınızdan gocunmazdım. Bilmemek ayıp değil derler bilirsiniz...

100-150TL biriktirmesi konusu da sizin takdirinize kalmaz! Kişi bütçem bu, bu 2 sistemi düşünüyorum hangisi mantıklı dedikten sonrası sizi ilgilendirir mi? Futbolun kuralları belliyken, "1-2 kere elle oynasak birşey olmaz!" demek gibi sizin tavrınız...

"3-4 saat" oyun oynayan birisi için hiçbirşey. Her ram şiştiğinde, sizi hatırlamasını ister miydiniz kullanıcının?

Şahsi fikrime saldırınızı gereksiz buluyorum.

Saygılar...

• Kardeşim boşver bırak piyasada kendini beğenmiş insan çok..
  • nuttyumut kullanıcısına yanıt
    Desteğin için teşekkür ederim.
  • Haklı olanın daima yanındayım kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuttyumut

Kardeşim boşver bırak piyasada kendini beğenmiş insan çok..

Edit: Forum kurallarına göre caps editlenmiştir. Orjinali için bknz. google>search> "bizde ortam böyle"

AMD SİSTEM VS İNTEL... Arada kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y2kmtt -- 1 Ekim 2014; 9:15:09 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.