Şimdi Ara

Amd Socket 939

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amd socket 939 un ddr2 destekleyeni warmı azaba çok aradım ama bulamadım
    yardımcı oolursanız sevinirim
    tesekkürler

• ddr2 ram socket 939 larda olmaz
  • inşallah am2lerde olacak.yazın piyasaya cıkıcaklar.acaba anakartları ne kadar olucak
  • benim bildiğim AMD DDR2 desteklemiyor. Yalnızca İntel destekliyormuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: b.unal1987

benim bildiğim AMD DDR2 desteklemiyor. Yalnızca İntel destekliyormuş.

Araştırmadan yanlış bilgi vermeyin.
  • EVET AMD LER ŞU AN DDR2 DESTEKLEMİYOR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CubaLibre

inşallah am2lerde olacak.yazın piyasaya cıkıcaklar.acaba anakartları ne kadar olucak

AM2 mi yoksa U2 mi yaf. Ben U2 olarak duyudm ama. O zaman DDR2 desteği de gelcek!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD AM2 SEMPRON 3200+ 940 ACİLL
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş drr2 destekleyen yok ama şimdi yemi çıkan am2 ler onu destekleyecek merak etme
  • çok tesekkür ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: leopars

quote:

Orjinalden alıntı: b.unal1987

benim bildiğim AMD DDR2 desteklemiyor. Yalnızca İntel destekliyormuş.

Araştırmadan yanlış bilgi vermeyin.

Bunun neresi yanlış bilgi.
    soket 939 AMD ler DDR2 ram desteklemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerbaris -- 16 Nisan 2006; 20:38:47 >
  • quote:

AMD ler DDR2 ram desteklemiyor.

asıl sen yalnış bilgi veriyorsun...
    AMD ddr2 yi destekliyor ama o anakart'lar şu an piyasada yok yakında çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Wolf -- 16 Nisan 2006; 18:40:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Wolf

quote:

AMD ler DDR2 ram desteklemiyor.

asıl sen yalnış bilgi veriyorsun...
    AMD ddr2 yi destekliyor ama o anakart'lar şu an piyasada yok yakında çıkacak.

AMD socket 939 olan ve ddr2 yi destekleyen anakartı var ama şu an piyasada yok öylemi ilginç.
    Madem saçmaladın sana öğreteyim
    AMD işlemcilerin; içerisinde DDR kontrolörü ile üretilmesidir. Dolayısı ile DDR2 bellek desteği yoktur. Sadece AMD kendi işlmeci yapısını değiştirerek yeni bellek teknolojisini destekleyebilecektir. Bu da demek oluyor ki hiç bir soket 939 kullanan AMD işlemci ddr2 kullanamaz.
    Bir daha da bilmediğin konularda ahkam kesme

• Olay soket 939 meselesi değil. Arkadaş 939 destekliyor mu yazmış ve bir arkadaş; "AMD DDR2 desteklemiyor. Yalnızca İntel destekliyor" yazmış. Eğer bilmeyen biri bunu okursa, sadece İntel'in DDR2 desteklediğini, AMD'nin desteklemediğini ve hiçbir zamanda desteklemeyeceği anlamını çıkarabilir. Ayrıca kimse S939 DDR2 destekleyen işlemci/anakart var yazmadı.
  • quote:

Olay soket 939 meselesi değil. Arkadaş 939 destekliyor mu yazmış ve bir arkadaş; "AMD DDR2 desteklemiyor. Yalnızca İntel destekliyor" yazmış. Eğer bilmeyen biri bunu okursa, sadece İntel'in DDR2 desteklediğini, AMD'nin desteklemediğini ve hiçbir zamanda desteklemeyeceği anlamını çıkarabilir. Ayrıca kimse S939 DDR2 destekleyen işlemci/anakart var yazmadı.

Soru soket 939 ların ddr2 destekleyip desteklemediğini soruyor cevaplarda ona göre veriliyor. AMD nin ddr yi destekleyip desteklemediği değil konu.
  • amd mühendisleri işlemcisinin çalışma frekansına okadar güveniyormuşki, ddr2 ramlere ihtiyacı olmadan ddr2li pentiumlardan daha iyi performans elde edebileceğini savunuyorlar. bunun içinde şuana kadar bu şekilde bir duruma gerek görmediklerinden yaşandı gelişmeler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezerbaris

quote:

Olay soket 939 meselesi değil. Arkadaş 939 destekliyor mu yazmış ve bir arkadaş; "AMD DDR2 desteklemiyor. Yalnızca İntel destekliyor" yazmış. Eğer bilmeyen biri bunu okursa, sadece İntel'in DDR2 desteklediğini, AMD'nin desteklemediğini ve hiçbir zamanda desteklemeyeceği anlamını çıkarabilir. Ayrıca kimse S939 DDR2 destekleyen işlemci/anakart var yazmadı.

Soru soket 939 ların ddr2 destekleyip desteklemediğini soruyor cevaplarda ona göre veriliyor. AMD nin ddr yi destekleyip desteklemediği değil konu.

sorum aynen dediğin gibiydi ama konu baya saçaklandı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.